De forsvarende danske mestre på kortdistance ser ikke ud til at have været de mest heldige i denne sæson. Først meldte Emil Deleuran ud at han trak sig tilbage for resten af sæsonen, og nu gør klubkammeraten, landsholdskollegaen og kvindernes danske mester Alberte Kjær det samme. 

Det meldte hun selv ud på sin Facebook-side her til aften.

Det er en omgang kyssesyge der har ramt den hurtige danske kvinde, og det betyder at hun desværre må tilbringe langt det meste af sin tid hjemme i sin seng. Ærgerligt, for bedst som det så ud til at hun var på vej tilbage fra sine benproblemer, måtte hun ligge sig med en omgang influenza.

Eller… Det troede hun det var.

For efter undersøgelser ved lægen viste det sig at de influenzalignende symptomer stammer fra en omgang kyssesyge, der jo må siges at være en stor fjende for professionelle atleter. Eller bare aktive personer i det hele taget.

Senest vandt Alberte Kjær NyborgTri 4-18-4, imens hun forinden det var med til at svømme, cykle og løbe Danmark til en 16. plads ved VM i Mixed Relay. Udover det lykkedes Alberte med at blive nummer 12 ved Europa Cup’en i Holten, og så blev hun nummer fire i DM Ligaens første afdeling ved Furesøen.

Her på redaktionen ønsker vi Alberte god bedring og vi håber at se hende fight for fight i 2018.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply