Super League Triathlon bød i dag på anden og sidste race i Super League Jersey, hvor Andreas Schilling kunne stille til start med god selvsikkerhed efter gårsdagens ottendeplads.

I dag var det dog lidt en anden størrelse der skulle forceres, da racet skulle køres som udskilningsløb.

Først med 300 m svømning, derefter med 5 km cykling og til sidst 3 km løb. Her skulle der holdes ti minutters pause, hvorefter det hele skulle gentages. Alt i alt skulle der køres 3 etaper.

Første udskilning skete efter første etape, hvor det kun var de 15 hurtigste der kom videre til næste etape. Og efter anden etape blev yderligere fem skilt ud fra racet, så der dermed kun var 10 til start på tredje og sidste etape.

Endnu engang viste Andreas Schilling stor klasse, da han svømmede, cyklede og løb sig videre fra både første og anden etape. Det gjorde han ved at blive 7’er på første etape og 8’er på anden.

I finalen viste han endnu engang gode ben, hvor han sad rigtigt godt med i finalefeltet. Lige indtil han styrtede på i en regnvåd rundkørsel. Han kom hurtigt på benene igen, men kæden var hoppet af ved styrtet, og så var løbet ellers kørt for den stærke dansker.

Han kom dog alligevel igennem, dog på en tiendeplads der nemt kunne have blevet til mere, hvis det ikke havde været for styrtet.

Helt i front spurtede norske Kristian Blummenfelt fra alle andre på det afsluttende løb, hvor Jonathan Brownlee og Richard Murray – der blev 2’er og 3’er – absolut intet kunne stille op.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply