Andreas Schilling er ikke en af de forhåndskvalificerede atleter til Super League Jersey senere i år. Han må derfor kvalificere sig gennem ét af de to kvalifikationsstævner, der køres i henholdsvis Poznan og Penticton. Og netop i Poznan bliver der kørt i dag, og her har Andreas Schilling lagt sig i front efter førstedagen. 

Og det var med en yderst stærk præstation at Andreas Schilling fik lagt sig i front efter Triple Mix-racet. Et race der foregår over tre etaper med første etape bestående af svømning, cykling og løb, anden etape bestående af løb, cykling og svømning og tredje etape bestående af cykling, svømning og løb.

Distancerne lød på 400m svømning, 6 km cykling og 2,4 km løb og mellem hver etape, blev der holdt pause i 10 minutter. Efter hver pause blev atleterne sendt afsted i en jagtstart med de tidsforskelle der var opstået på den forgående etape.

Og allerede fra starten gik, fik Schilling vist at han var kommet for at kvalificere sig til Championship Series i Jersey senere på året.

Schilling trumfede ganske enkelt igennem og skabte sig en føring allerede ved afslutningen på første etape. Førstepladsen holdte han dog ikke på anden etape, men til gengæld generobrede han den på tredje etape, hvor han vandt et intenst spurtopgør mod Tyler Mislawchuk fra Canada.

Nummer tre blev Kevin McDowell (USA).

I den samlede stilling står Andreas Schilling dermed med 25 point og en samlet føring, før det går løs med Eliminator-formatet som sidste race i morgen.

Top fem i den samlede stilling efter lørdagens begivenheder, kvalificerer sig direkte til Championship Series. Og med Andreas’ toppoint efter i dag, skal meget gå galt, hvis kvalifikationen ikke allerede nu er i hus.

I kvindernes race der blev kørt lidt tidligere i dag, vandt Emma Jeffcoat (Australien) foran Desirae Ridenour (Canada) og Maria Czesnik (Polen).

Pointstilling efter Triple Mix i Super League Poznan Qualifier Series 2018

Herrer

1 Andreas Schilling, Danmark, 25 point
2 Tyler Mislawchuk, Canada, 21 point
3 Kevin McDowell, USA, 18 point
4 Matthew Sharpe, Canada, 16 point
5 Jonas Schomburg, Tyskland, 14 point
6 Andrea Salvisberg, Schweitz, 12 point

Kvinder

1 Emma Jeffcoat, Australien, 25 point
2 Desirae Ridenour, Canada, 21 point
3 Maria Czesnik, Polen, 18 point
4 Klaudia Sebok, Ungarn, 16 point
5 Erin Densham, Australien, 14 point
6 Grace Musgrove, Australien, 12 point

Leave a Reply