For et par uger siden, kunne vi her på sitet skrive, at Andreas Schilling var blevet nomineret til Årets Sportsnavn i Fredericia. Og i går kom den store nyhed så; det var lykkedes for den lynhurtige fredericianer, at hente titlen hjem.

Flere stærke præstationer sikrede nomineringen

Det er efter en pragtsæson med blandt andet OL-deltagelse, en fjerdeplads i ITU World Triathlon Series i Stockholm, en andenplads i World Cuppen i New Plymouth, et nordisk mesterskab og en samlet syttendeplads i World Triathlon Series, at Andreas Schilling opnåede, at blive nomineret til titlen som Årets Sportsnavn i Fredericia 2016.

Nomineringen blev foretaget af lokalavisen Fredericia Dagblad, og det var derefter op til læserne af avisen, hvem som skulle løbe med titlen. Andreas’ to konkurrenter i kapløbet, var OL-sejleren Michael Hansen og det lokale herre-håndboldhold Fredericia HK. Det så dermed i forvejen ud til, at der skulle blive stor kamp om den fornemme sportspris.

Overlegent antal stemmer gjorde Andreas Schilling til vinder

Hvad der i forvejen så ud til, at skulle blive et tæt løb, blev på ingen måde sådan. Faktisk vandt Andreas Schilling med hele 56,56 procent af stemmerne, imens der var en tættere kamp om andenpladsen. Den gik nemlig til Michael Hansen med 21,81 procent af stemmerne, mens Fredericia HK fik 21,63 procent af stemmerne.

Og den nye titel som Årets Sportsnavn i Fredericia i 2016, er noget, der vækker glæde hos Andreas Schilling.

– “Wow. Endnu en grund til at åbne champagnen i aften! Tusind tak til alle, som har stemt på mig, det er virkelig en stor ære at vinde den pris. Det er virkelig dejligt og få anerkendelse for den fantastiske sæson jeg har haft. Fredericia viser endnu engang hvor stor en rolle triathlon spiller i byen,” skrev Andreas Schilling på sin Facebook-side i går aftes.

Et stort tillykke med kåringen, lyder der herfra redaktionen! Ønsker du at læse mere om Andreas’ pragtsæson, har vi samlet op på alle højdepunkterne i hans 2016-sæson her.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply