Der er nok ikke mange der vidste det på forhånd. Personligt vidste jeg det i hvert fald ikke, selvom jeg føler mig ret godt opdateret på den danske tri-scene. Men når Super League Triathlon går løs på den britiske ø Jersey i næste weekend, bliver det med Andreas Schilling på startstregen.

Her skal han konkurrere mod sine sædvanlige konkurrenter i VM-serien. Blandt andet den forsvarende Super League-vinder Richard Murray, den forsvarende verdensmester Mario Mola, den nye 70.3-verdensmester Javier Gomez og Jonathan Brownlee.

I forhold til hvad han er vant til, bliver deltagelsen i Super League dog noget lidt andet. I løbet af de to dage det går løs på Jersey-øen, er der nemlig byttet rundt på kryds og tværs af de enkelte discipliner.

Så det er ikke bare svøm-cykling-løb. Og det er dét der gør Super League så meget anderledes.

Det var faktisk ikke før Ditte skrev denne artikel tidligere i dag, at jeg selv blev klar over Andreas’ startplads i Super League. Da jeg interviewede ham efter sejren ved de nordiske mesterskaber i Fredericia, fortalte han ikke selv noget om det.

I hvert fald ikke udover at der var planer efter weekendens Grand Final i Rotterdam. Han fortalte blot ikke hvilke planer.

Spændende bliver det dermed, hvordan Andreas kommer til at klare sig i et lidt andet format end vanligt. Her på Pastaparty.dk, kommer vi i hvert fald til at følge det tæt når det går løs den 23.-24. september.

Først gælder det altså Andreas’ forsvar af sin nuværende 14. plads i VM-serien. Det forsvar sker på lørdag i Rotterdam.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply