Der er nok ikke mange der vidste det på forhånd. Personligt vidste jeg det i hvert fald ikke, selvom jeg føler mig ret godt opdateret på den danske tri-scene. Men når Super League Triathlon går løs på den britiske ø Jersey i næste weekend, bliver det med Andreas Schilling på startstregen.

Her skal han konkurrere mod sine sædvanlige konkurrenter i VM-serien. Blandt andet den forsvarende Super League-vinder Richard Murray, den forsvarende verdensmester Mario Mola, den nye 70.3-verdensmester Javier Gomez og Jonathan Brownlee.

I forhold til hvad han er vant til, bliver deltagelsen i Super League dog noget lidt andet. I løbet af de to dage det går løs på Jersey-øen, er der nemlig byttet rundt på kryds og tværs af de enkelte discipliner.

Så det er ikke bare svøm-cykling-løb. Og det er dét der gør Super League så meget anderledes.

Det var faktisk ikke før Ditte skrev denne artikel tidligere i dag, at jeg selv blev klar over Andreas’ startplads i Super League. Da jeg interviewede ham efter sejren ved de nordiske mesterskaber i Fredericia, fortalte han ikke selv noget om det.

I hvert fald ikke udover at der var planer efter weekendens Grand Final i Rotterdam. Han fortalte blot ikke hvilke planer.

Spændende bliver det dermed, hvordan Andreas kommer til at klare sig i et lidt andet format end vanligt. Her på Pastaparty.dk, kommer vi i hvert fald til at følge det tæt når det går løs den 23.-24. september.

Først gælder det altså Andreas’ forsvar af sin nuværende 14. plads i VM-serien. Det forsvar sker på lørdag i Rotterdam.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre, jeg har et ansvarsfuldt og tidskrævende lederjob i detailbranchen og så dyrker jeg triathlon i min fritid, sideløbende med at jeg forsøger at opdatere bare lidt her på siden.

Leave a Reply