Andreas Schilling fik en 14. plads ved ITU VM-serien i Hamborg. Sejren gik til spanske Mario Mola, der formåede at løbe fra konkurrenterne på løbedelen. 

Lørdag blev VM-afdelingen i kortdistance triathlon afholdt. Denne gang i Hamborg. Til start var Andreas Schilling, som inden starten ligger nr. 16 på verdensranglisten. En placering som det danske talent vil gøre alt for at forbedre.

Til afdelingen i Hamborg er dog et meget stærkt felt bestående af bl.a. Javier Gomez, Schoeman, Mola, den ene Brownlee bror, Murray, Alarza, men Schilling var inden start dog fortrøstningsfuld og inde i en god træningsperiode.

– “Træningen er gået godt, det har været rigtig godt med en solid periode efter en stævneperiode! Træningen har været det, jeg vil kalde god solid konkurrence træning,” udtaler han til Pastaparty.dk i denne optakt.

Schilling er dog klar over, at racet i Hamborg bliver et hårdt race, hvor alt skal flaske sig for at det går vel.

-“Hamborg er årets hurtigste race, så her gælder det om at være helt skarp for at være med fremme!”

Mario Mola fra Spanien vandt – Schilling blev nr. 14

Det blev spanske Mario Mola, der endte med at tage sejren, mens Andreas Schilling formåede at kæmpe sig til en 14. plads.

Det var australske Matthew Hauser, der var hurtigst på svømningen. Han svømmede i tiden 8:33. Schilling kom op af vandet som nr. 29 i tiden 8:58, altså 25 sekunder efter Hauser.

På cyklingen blev der dog dannet en frontgruppe, hvor Schilling var iblandt, og det så ud til at være forholdsvis tæt indtil løbet.

På løbet satte Mario Mola, der også var en af forhåndsfavoritterne, dog konkurrenterne på plads og løb den hurtigste tid – han løb i tiden 14:01. Schilling løb 14. hurtigste tid i tiden 14:41.

Mario Mola vandt dermed stævnet i sluttiden 54:08, mens Jacob Birtwhistle blev nr. to 12 sekunder efter i tiden 54:20, mens Ryan Sissons blev nr. tre i tiden 54:23.

Andreas Schilling blev nr. 14 i sluttiden 54:48.

I morgen venter VM-stafet, hvilket bliver spændende at følge, da Danmark for blot nogle få uger siden helt sensationelt blev europamestre. Danmark er til start med en lille ændring på startlisten i forhold til europamesterskabet, da Alberte Kjær stiller til start i stedet for Anne Holm.

Det bliver spændende at se, om det danske stafethold kan følge op på den flotte EM-titel. Pastaparty vil naturligvis bringe referat fra stævnet i morgen.

Resultater

1 Mario Mola, Spanien, 54:08
2 Jacob Bartwhistle , Australien, 54:20
3 Ryan Sissons, New Zealand, 54:23
4 Vincent Luis, Frankrig 54:26
5 Javier Gomez Noya, Spanien, 54:28

14 Andreas Schilling, Danmark, 54:48

Se hele resultatlisten her. 

DEL
Alexander Bojsen er skribent på Pastaparty.dk og elsker at skrive. Han har desuden tilbage i år 2016 gennemført IRONMAN Copenhagen og dyrker i dag cykling på højt niveau.

Leave a Reply