I går kunne vi læse Michelle Vesterbys reaktion på den danske dominans i søndagens Ironman Cozumel, og i dag er det så blevet tid til den anden danske hovedperson, Camilla Pedersen. Efter at have været alene i front gennem det halve af den afsluttende marathon, måtte Camilla med ti kilometer tilbage, se sig selv blive indhentet af den senere vinder, Michelle Vesterby.

Vi har fået et par ord fra Camilla ovenpå søndagens tredjeplads. Og det var imens hun var ved at boarde sit fly hjem i går aftes, kun ét døgn efter, at have krydset målstregen på den mexikanske ferie-ø.

Både tilfreds og utilfreds med sit race

Det var en både tilfreds og utilfreds Camilla Pedersen, som vi fangede, da hun i går aftes var ved at boarde sit fly hjem til Danmark. Efter at have styret racet sammen med Michelle Vesterby i både vandet og på cyklen, lagde Camilla sig alene i front efter ti kilometer på det afsluttende marathon.

Og den position så det ud til, at hun skulle holde hele vejen til mål, da hun med fjorten kilometer tilbage, havde et forspring på halvandet minut, til den nærmeste konkurrent, Michelle Vesterby.

Men så faldt hammeren, for den friske esbjerggenser. De varme forhold undervejs, ramte hende pludseligt hårdt – og så måtte hun med kun syv kilometer tilbage, se sig både indhentet og distanceret af Vesterby. Og med et par kilometer tilbage, måtte hun også se sig selv, blive passeret af amerikanske Lauren Brandon.

– “Det var pisse træls, at jeg blev ramt så hårdt,” fortæller Camilla Pedersen et med stort smil.

Men det store smil, bliver også hurtigt afløst af en lidt mere alvorlig tone.

– “Jeg ved ikke lige hvad jeg skal sige om mit race. Jeg er både tilfreds og utilfreds. Det kunne have været bedre, men kunne også have gået dårligere, med de forberedelser jeg havde op til,” fortæller Camilla videre, med hentydning til, at hun både er træt efter en hård sæson med mange bump på vejen, og at der har været mange personlige ting, som har gjort, at hun ikke har kunne træne så meget som hun ville, i den sidste periode op til raceday. Noget, som du i øvrigt kan læse mere om her.

Glæder sig til tid med familie og venner

Med tredjepladsen i Cozumel, kan Camilla Pedersen nu gå på en velfortjent off-season, efter en lang sæson. Og hun ved lige præcis hvad den skal bruges til. Det gjorde hun nemlig klart i en statusopdatering på sin Facebook-side i går eftermiddags.

– “Nu er det off-season og tid til at tage hjem, og bruge en masse tid med min dejlige familie og venner,” skrev hun i går på Facebook.

Og dét at få noget tid med familie og venner, er noget som Camilla ser frem til.

– “Det glæder jeg mig rigtigt meget til,” slutter Camilla Pedersen.

Læs mere om dansker-dominansen i Ironman Cozumel her.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply