Camilla Pedersens optakt til IRONMAN World Championship på Hawaii har været alt andet end gnidningsfri. Men jernkvinden fra Esbjerg har været gennem større modstand end det hun oplever nu. Så at droppe Kona fordi kroppen driller lidt, det er simpelthen ikke en mulighed. Dertil er glæden og lysten til at være med for stor.

Alle der kender bare lidt til Camilla Pedersens historie, ved at vejen til hendes mange sejre til IRONMAN konkurrencer samt europa- og verdensmesterskaber har været både skadesplaget og dramatisk. Alligevel er det endnu engang lykkedes hende at kvalificere sig til triatlonsportens mest ikoniske og hårdeste mesterskab, IRONMAN World Championship i Kailua-Kona, Hawaii:

 – Min krop er helt sikkert ikke 100% hvor den burde være. Men det skal ikke være en undskyldning for ikke at give det et seriøst skud på lørdag. Det bliver blot uden på forhånd at have et specifikt mål, da jeg simpelthen bliver nødt til at se hvordan kroppen reagerer undervejs, siger Camilla Pedersen fra Kona her få dage før det går løs.

Såvel hendes træner og læger har tilkendegivet, at det måske ikke er verdens bedste ide at stille til start. Det på trods, vælger hun alligevel at give det et skud.

 – Det er ikke sådan at de direkte har forbudt mig at stille til start. Det handler mere om, at de er bekymret for eventuelle følgeskader af et hårdt IRONMAN VM og fordi de ønsker at se mig præstere blandt de allerbedste når jeg stiller til start. Omvendt, så har jeg altså været gennem værre ting end det her. Og et IRONMAN VM er så stor en ting for mig, at jeg ikke giver op på forhånd, fortæller Camilla Pedersen, der samtidigt slutter med et stærkt mantra.

 – Jeg har kort sagt alt at vinde, intet at tabe. Det er strategien. Så ser vi hvor langt det rækker. Og så glæder jeg mig til at være med sammen med Michelle (Vesterby, red.) og Maja (Stage Nielsen, red.). Det er fedt at vi er år er et dansk trekløver til start i et enormt stærkt felt.

Har du lyst til at følge begivenhederne på Hawaii, kan du se vores liste af muligheder her.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply