De to pro’ere Camilla Pedersen og Nicholas Ward Munoz var i dag til start i IRONMAN 70.3 Lanzarote, hvor de begge sikrede sig en sjetteplads. 

For Camilla Pedersens vedkommende kommer dagens sjetteplads under en måned efter at være blevet 2’er i benhårde IRONMAN Wales og dermed sikrede sig billetten til Hawaii næste år.

Det startede da også rigtigt godt for Camilla på Lanzarote, da hun allerede under svømningen fandt ind i et samarbejde med østrigske Beatrice Weiss, der satte de øvrige kvinder mere end 2,5 minut bagud.

Camillas andenposition oppe af vandet, blev bevaret gennem både T1 og cykelruten, hvor Weiss var første kvinde til at stille cyklen, med Camilla godt og vel et minut efter. Nærmeste kvinde efter Camilla var her britiske Lucy Gossage, der kunne stille cyklen knap to minutter efter den danske superwoman.

Men fra T2 begyndte det dog at gå stille og roligt lidt ned af bakke. Ikke landskabsmæssigt, men desværre placeringsmæssigt. Imens Camilla ikke tabte nævneværdig tid til Beatrice Weiss i front, kom Lucy Gossage relativt hurtigt stormene forbi og overtog først Camillas andenplads og dernæst også førepositionen.

Og kort tid derefter smuttede tyske Jenny Schulz også forbi Camilla, hvorfor hun måtte se sig selv dumpe en tur ud af top tre.

Top tre-placeringerne fangede hun derefter aldrig ind igen, men fortsatte med at løbe sit eget stabile tempo hele vejen igennem halvmarathonet. Heller ikke da først spanske Anna Noguera og franske Jeanne Collonge smuttede forbi, ændrede Camilla i sit tempo.

Det blev dermed til en sjetteplads til Camilla Pedersen, der kunne krydse målstregen i tiden 4:37:35.

I herrernes pro-race blev det også til en sjetteplads til spansk-britisk-danske Nicholas Ward Munoz, der i år kører under dansk licens.

Nicholas var ellers at finde udenfor top ti under svømningen og stillede cyklen i T2 som 9’er. På løbet nappede han lige tre ekstra placeringer op gennem top ti, som altså gav ham en sjetteplads i tiden 4:05:20.

Resultater IRONMAN 70.3 Lanzarote 2018

Pro-herrer

Placering
Navn
Land
Sluttid
1 Tom Lecomte Frankrig 3:51:41
2 Emilio Aquayo Munoz Spanien 3:57:46
3 George Goodwin Storbritannien 4:01:11
4 Andreas Giglmayr Østrig 4:01:57
5 Manuel Küng Schweiz 4:03:03
6 Nicholas Ward Munoz Danmark 4:05:20

Pro-kvinder

Placering
Navn
Land
Sluttid
1 Lucy Gossage Storbritannien 4:28:02
2 Jenny Schulz Tyskland 4:30:41
3 Anna Noguera Spanien 4:32:10
4 Jeanne Collonge Frankrig 4:35:29
5 Beatrice Weiss Østrig 4:35:40
6 Camilla Pedersen Danmark 4:37:35
DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply