De havde gang i noget af det rigtige deroppe på Island. Men på grund af manglende sponsorer og af arrangørernes personlige årsager, har de valgt at lukke tri-eventyret efter kun to år. 

Det har arrangørerne af Challenge Iceland netop annonceret på Facebook.

– Vi er ikke glade for at annoncere, at vi på grund af manglende sponsorater (både offentlige og private) og på grund af personlige årsager, ikke længere er i stand til at fortsætte Challenge Iceland, skriver arrangørerne bl.a. på deres Facebook-side (læs hele opslaget i bunden af artiklen).

Et godt koncept tiltrak kendte pro’ere

I sine kun to leveår, havde arrangørerne ellers formået at inddrage Islands barske natur og naturlige forhold i selve ruten. Masser af højdemeter på cykelruten, knap så varmt vand og så masser af blæst.

Når deltagerne var nået i mål, fik de alle adgang til varme bade i store kar.

I disse store kar med varmt vand, kunne deltagerne nyde deres præstationer efter at have krydset målstregen i Challenge Iceland – Foto: Nick Morales

Netop af disse årsager, tiltrak det islandske stævne flere pro-navne. Heriblandt Heather og Trevor Wurtele, ligesom danske Allan Steen Olesen varmt har anbefalet stævnet. Han har kørt deroppe i begge stævnets to leveår.

I dette års udgave, fik vi i øvrigt en dansk vinder på øen. Det var Katrine Amtkjær Nielsen, der kort efter at være blevet 2’er i IRONMAN Frankfurt, tog en suveræn sejr på Island i F35-39.

Men det er altså slut nu og Challenge Iceland er fremover en saga blot.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre, jeg har et ansvarsfuldt og tidskrævende lederjob i detailbranchen og så dyrker jeg triathlon i min fritid, sideløbende med at jeg forsøger at opdatere bare lidt her på siden.

Leave a Reply