Det var en lettelsens dag for Chris Fischer i søndags. Efter sæsonens første halvår har budt på mere end bare almindelige udfordringer, og med en Chris der undervejs begyndte at tvivle på sit eget projekt, lykkedes det i søndagens Challenge Regensburg at få oprejsning med en yderst smuk tredjeplads. 

Og det har selvsagt bragt troen på sig selv tilbage i den viborgensiske tri-lejr. For første gang i denne sæson, formåede han nemlig at levere en god præstation på tværs af alle tre discipliner, hvor særligt svømningen befandt sig på et super niveau.

Til gengæld havde Chris ønsket sig et lidt bedre afsluttende løb, hvor han – som han selv siger – havde kunne være på et højere niveau, hvis bare det havde været den helt rette dag.

– Jeg havde en super svømmeperformance, en vanlig cykelperformance og et lidt fladt niveau på løbet. Selvom jeg leverer konstante afsluttende løb i den lave ende af 2.50, så ved jeg, at der er mere at komme efter på den rette dag, fortæller Chris da vi fanger ham til en kommentar til søndagens Challenge Regensburg.

‘Det er jo en dejlig følelse at få bekræftet at man stadig kan’

Med en sluttid på mindre end 8.15, fik Chris Fischer dermed bevist overfor ham selv og hans mange følgere, at han fortsat er på toppen trods resultatmæssig modgang i årets første syv måneder.

– Jeg vil sige at jeg tvivlede meget på mig selv efter Roth. Mest fordi at foråret heller ikke var gået som forventet til trods for højere niveau, også til konkurrence. Nu tror jeg igen på mig selv og også på projektet, fortsætter Chris Fischer.

– Det er jo en dejlig følelse at få bekræftet at man stadig kan og i det mindste ikke er blevet ringere. Det var fedt at få en solid performance på papiret, når nu det var det jeg kom for. Der er så mange aspekter i dette.

– Jeg ved jo godt at jeg er i bedre form end sidste år, men nogle gange skal man tilsyneladende bruge lidt tid på, at få effektueret et nyt lejde. Det er jo rigtig meget en mental ting, det at køre konkurrence, og der ligger rigtig meget uforløst performance i det at tro på det nye niveau.

Mulig motorpace bringer skår i glæden

Chris Fischers glæde for tredjepladsen bliver dog skæmmet lidt af, at der her efterfølgende går lidt snak om, at der undervejs på cykelruten foregik motorpace. Ikke for Chris selv, men i stedet ved manden der lammetævede dem alle på cyklen – den lokale tri-helt Sebastian Neef.

Ifølge vores informationer kørte Chris nemlig den 180 kilometer lange cykelrute med et gennemsnitligt watttal på 307 watt, og alligevel formår Neef fra 50-kilometermærket og ind til T2, at køre mere end 10 minutter fra sine nærmeste konkurrenter.

Og skal man gøre det under normale omstændigheder, så kræver det altså en solid portion power i pedalerne.

– Jeg føler mig en anelse snydt af omstændighederne for den lokale helts deltagelse i stævnet. Men det kan jeg ikke gøre mere ved nu. Det eneste jeg kan gøre er at fortsætte på min facon, slutter Chris Fischer med henvisning til den mulige motorpace.

Bemærk: Artiklen er rettet til, da vi ved første udgivelse var kommet til at nævne vinderen Jan Raphael som manden der modtog motorpace. Det er en fejl, da der i stedet er tale om manden der blev nummer to; Sebastian Neef, der kom i mål 1,5 minut foran Chris Fischer.

Læs i øvrigt vores re-cap af Chris Fischers race her.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply