En sjælden ting skete ved IRONMAN 70.3 Syracuse i søndags, hvor en canadisk age grouper blev diskvalificeret for at have saboteret en anden atlets cykel i skiftezonen.

Det skriver det canadiske triathlon magasin Triathlon Magazine Canada.

Diskvalifikationen kommer efter canadiske Kristen Johnson, der konkurrerer i aldersklassen F40-44, eftersigende skulle have piftet en konkurrents cykel før start. Et optrin der blev optaget på video af en tilskuer, og som dermed blev lagt til grund af diskvalifikationen. Det bekræfter racedirektøren i IRONMAN 70.3 Syracuse, Ken Hammond.

Magasinet har efterfølgende forsøgt at indhente en kommentar fra den diskvalificerede Kristen Johnson, men hun var selvsagt ikke meget for at udtale sig om sagen.

– “Jeg er på vej til læge, så jeg kan ikke tage mig af det. Jeg gjorde ikke noget forkert,” var hendes korte svar på e-mail.

I et efterfølgende telefonopkald gentog hun overfor tri-magasinet at hun var blevet indlagt, og at hun ikke vil komme med yderligere udtalelser.

Kristen Johnson blev sidste år nummer fire i sin age group ved IRONMAN World Championship i Kona, Hawaii. Det har ikke været muligt for os at finde frem til videoen med optrinnet.

 

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply