For ikke længe siden offentliggjorde Jan Frodeno at han skipper dette års IRONMAN 70.3 World Championship i Chattanooga, for i stedet at stille til start i Tysklands ældste triathlon-stævne Allgäu Triathlon. 

Og noget særligt må der altså være over det tyske race, for nu er arrangørerne lykkes med at tiltrække endnu en IRONMAN verdensmester. Nemlig schweiziske Daniela Ryf.

Netop i år har Allgäu Triathlon 35 års jubilæum, og derfor glæder det arrangørerne ekstra meget at kunne hilse endnu en verdensmester velkommen, når det hele går i luften i den kommende weekend.

– Daniela Ryf har valgt at tage inkludere Allgäu Triathlon i sin træningslejr i Schweitz, som en del af forberedelserne til sit titelforsvar ved IRONMAN Hawaii. Og den udfordrende ruteprofil har bestemt bidraget til hendes beslutning, fortæller Hannes Blaschke, racedirektør i Allgäu Triathlon, til Tri-mag.de.

Og der venter bestemt en udfordring for Daniela Ryf, Jan Frodeno og de øvrige 2.000 triatleter på søndag, for ruteprofilen er bestemt ikke flad. Undervejs skal der nemlig forceres i alt fire stigninger, der alle tager atleterne en tur omkring 1.000 meter over havets overflade.

Efter min mening en del, taget i betragtning at cykelruten byder på kun 84 kilometer. Svømmeruten består i øvrigt af 1900 meter ferskvandssvømning, imens løbet strækker sig over 20 kilometer.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply