Med et nyligt vunden europamesterskab i den nye OL-disciplin Mixed Relay, var der på forhånd store forventninger til det danske hold der i dag var til start ved VM i Mixed Relay i Hamborg. Slutresultat; en dansk 16. plads.

Imens der i Litauen blev kørt ungdoms-EM i Mixed Relay med en dansk 10. plads som resultat, blev der også kørt VM i samme disciplin for eliten i Hamborg som en del af ITU World Triathlon.

Efter at have vundet EM-guld i disciplinen i Kitzbühel for en måneds tid siden, var der naturligvis store forventninger til det danske hold ved dagens verdensmesterskaber. Samtidigt var det et stort set identisk dansk hold der startede i Hamborg, hvor Anne Holm dog var byttet ud til fordel for Alberte Kjær.

Og det var netop Alberte Kjær der startede ud for det danske team, hvorefter Andreas Schilling og Sif Bendix Madsen var de næste, for at sidst at slutte af med Emil Deleuran.

Efter et spændende race i de både smalle og brede veje i centrum af Hamborg, lykkedes det de fire danske atleter at svømme, cykle og løbe sig til en 16. plads. Det gjorde de i et utroligt vådt race, hvor der undervejs var flere atleter der måtte en tur i asfalten – heldigvis ingen af de fire danskere.

Verdens absolut stærkeste tri-nationer var repræsenteret ved VM i Mixed Relay i dag, og det kunne man også se på resultatlisten, hvor Australien vandt et utroligt tæt race om VM-titlen. Kun fire sekunder efter Australien vandt USA sølv, imens Holland nappede bronze kun 9 sekunder efter vinderne fra Australien.

Resultater VM i Mixed Relay 2017 i Hamborg

1 Team Australia, Australien, 1:22:38
2 Team United States, USA, 01:22:42
3 Team Netherlands, Holland, 01:22:47
4 Team Great Britain, Storbritanien, 1:22:52
5 Team Canada, Canada, 1:23:04

16 Team Denmark, Danmark, 1:25:32

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply