Det er ikke meget vi har set til den danske mester Emil Deleuran i denne sæson. Det er der dog en meget god grund til, da han kort før DM-seriens første afdeling afslørede, at han ikke ville være at finde på startstregen i sæsonens første DM-serie race. 

Derfor har vi indtil nu egentligt kun set ham i aktion ved to Mixed Relay-konkurrencer, hvor det ene til gengæld førte til et dansk europamesterskab i disciplinen. Det andet var ved VM i Hamborg, hvor det danske hold blev nummer 16.

Da det danske team vandt EM-guldet i østrigske Kitzbühel, var det endda Emil Deleuran der tog sig af sidste tur og var dermed den første til at krydse målstregen.

Og det blev så sidste gang vi får set Deleuran krydse målstregen som første mand for denne sæson. I et opslag på hans Facebook-side i går aftes, offentliggjorde han nemlig at han trækker sig fra resten af sæsonen.

Det er tilbagevendende skader der er årsagen til at han nu lader denne sæson pensionere, og så håber han på at hans krop kan få ro og hvile nok, til at vi igen kan se ham tilbage på toppen til næste sæson.

– Det er lidt træls… Men pga af en sæson, hvor jeg har været plaget af skader, næsten konstant, har jeg valgt, at trække stikket i forhold til resten af sæsonen. Forhåbentligt vil det give mig tiden og roen til at komme ovenpå igen og kommer stærkere tilbage.
Tak til alle dem som støtter mig, det ville slet ikke kunne lade sig gøre uden jer, skriver Emil Deleuran i sit Facebook-opslag.

Om det fortsat er den overbelastningsskade i skulderen der holdte ham ude af sæsonens første stævner, der driller, er vi endnu ikke bekendte med. Til gengæld ønsker vi Emil Deleuran god bedring, og vi håber at se ham stærkt tilbage næste år.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply