Der var ikke bare én, men to danskere til start i gårsdagens Torre del Mar Triathlon på den halve jernmandsdistance. Og resultaterne, de var helt i top. Sanne Herlevsen sørgede nemlig for en dansk sejr i kvinderacet, imens førsteårs-professionelle Mads Bang Jensen blev nummer to hos herrerne.

Imens der i weekenden blev kørt adskillige danske stævner i relativt hård vind og knap så høje varmegrade, var der i går to danskere der konkurrerede under væsentligt varmere himmelstrøg i det sydspanske Torre del Mar Triathlon.

I kvindernes race var Danmark repræsenteret ved Sanne Herlevsen, imens Mads Bang Jensen var det danske islæt i herrernes race. Og sikke nogle resultater de to danskere fik leveret over den halve jernmandsdistance.

Sanne Herlevsen vandt i kvinderacet

Herhjemme i Danmark hører vi ikke så meget til hende, men faktisk er hun ved at være en ret aktiv dansk triatlet i det sydspanske. Sanne Herlevsen fik til gengæld vist sig yderst fornuftigt frem i Torre del Mar Triathlon, da hun i går lykkedes med at nappe sejren overall på tværs af alle kvindeklasser.

Dagens startede allerede godt ud under svømningen hvor Sanne Herlevsen var den næsthurtigste – og på cyklen satte hun alt og alle på plads med dagens hurtigste cykelsplit på 2:36:21.

Da Herlevsen sætter cyklen i T2 har hun allerede her skabt sig et solidt forspring og kan efter det afsluttende halvmarathon lade sig hylde som vinder af kvindernes race i Torre del Mar Triathlon 2017. Hendes samlede sluttid blev registreret til 5:02:52, hvilket var ikke mindre end knap 13 minutter hurtigere end nummer to og 25 minutter hurtigere end nummer tre.

Mads Bang Jensen nummer to hos herrerne

Også på herresiden blev der vist utroligt gode takter. Førsteårsprofessionelle Mads Bang Jensen (MSI Pro Tri) sluttede nemlig på podiets næsthøjeste trin efter længe at have lagt utroligt tæt på førstepladsen.

Mads’ sørgede allerede under svømningen for at holde sig helt fremme og kunne tage hul på cykelruten som nummer to, kun fire sekunder efter den førende spanier Francisco Javier Hijano.

Der skulle dog ikke cykles længe før Mads Bang Jensen havde kørt sig helt i front, men den føring holdte ikke i evigheder da den senere vinder Rob Brundish tilsyneladende havde et ekstra gear på cyklen. Til gengæld satte Mads cyklen som nummer to, og halvvejs inde på det afsluttende løb var der faktisk en reel mulighed for en dansk herresejr.

Det blev dog kun ved drømmen, da Brundish på den sidste halvdel af løbet trak mere og mere fra – og så gjaldt det blot om at forsvare andenpladsen. Noget som han lykkedes med til UG.

Med sluttiden 4:03:06 var Mads 10,5 minut efter vinderen Brundish i mål, imens han slog tredjepladsen Arturo Pradana Marcos med knap halvandet minut.

Resultater Torre del Mar Triathlon 2017

Kvindernes resultater

1 Sanne Herlevsen, 5:02:52
2 María Jesús Sierra Barroso, 5:15:48
3 Sarai Segovia Felgueroso, 5:28:03
4 Beatriz Herminia Garcia Fernandez, 5:28:54
5 Susana M Godoy Hart, 5:32:50

Kvinders komplette resultatliste kan ses her.

Herrernes resultater

1 Rob Brundish, 3:52:32
2 Mads Bang Jensen, 4:03:06
3 Arturo Pradana Marcos, 4:04:40
4 Juan José Foulquié Padilla , 4:15:23
5 Dominique Fernando, 4:16:06

Herrernes komplette resultatliste kan ses her.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply