Det bliver uden Alberte Kjær når EM på kortdistance bliver kørt i østrigske Kitzbühel i næste uge, da et længerevarende problem med hendes højre lår fortsat volder problemer. Ærgerligt, siger Alberte, men føler samtidigt det er den rigtige beslutning.

Når der om kun en uges tid bliver kørt ETUs europæiske mesterskab på kortdistance i østrigske Kitzbühel, bliver det uden den danske medaljefavorit i juniorkvindernes race Alberte Kjær på startstregen.

Det skriver hun selv på sin Facebook-side her til aften.

Det er et længevarende problem med Albertes højre lår, hvor lårmusklen simpelthen spænder op og kramper under høj belastning, der får hende til at melde afbud. Et problem der har stået på i efterhånden mange måneder, og som blandt andet holdte hende ude af kampen om podiepladserne ved DM seriens første afdeling ved Furesøen for et par uger siden, selvom hun ellers lå godt til på den første kilometer af løbet.

Alberte ærger sig, men føler det er den rigtige beslutning

Alberte selv ærger sig over at være ude af EM, men føler samtidigt det er den rigtige beslutning.

– “Det er rigtig frustrerende og træls, men jeg synes det er den rigtige beslutning for mig, da chancen for, det kommer til at gå, som jeg gerne vil, er meget lille,” skriver Alberte Kjær på sin Facebook-side.

Alberte skulle både have været til start i juniorkvindernes individuelle mesterskab og i Mixed Relay konkurrencen. Men ingen af delene kommer hun til start i.

– “Jeg kommer hverken til at køre individuel eller mixed relay. Mit ben bliver ikke bedre, og vi har prøvet mange scenarier af til træning siden Furesøen, men den samme smerte kommer hver eneste gang. Jeg har fået en tid ved en sportslæge den 19/6, så vi forhåbentlig hurtigere kan finde ud af, hvad der er i vejen, og komme det til livs, så jeg kan køre stævner hurtigst muligt igen.”

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply