Ligesom at der i går var danskere til start i Challenge Mallorca, havde Danmark i nat også et par atleter repræsenteret i det kinesiske Ironman 70.3 Hefei. Som højdepunkt, gav det en dansk sjetteplads til Kim Halvorsen.

Hos de professionelle herrer var det Brad Kahlefeldt (Australien) som vandt, imens det hos kvinderne var tjekkiske Radka Vodickova, som tog sig af øverste podietrin.

Sådan gik det danskerne

Tre danske atleter, stod i dagen op til raceday i Hefei, på deltagerlisten. Det var Michael Knudsen, Kim Halvorsen og Lars Bergmann. Knudsen var dog ikke en del af de startende atleter, så det danske islæt i Kina, bestod dermed at Halvorsen og Begmann.

Foran de to danskere, ventede 1900 meter svømning, i Swan Lake i hjertet af Hefei. Herefter bød den 90 kilometer hurtige cykelrute, på kun 240 højdemeter før at deltagerne skulle slutte af, med en halvmarathon i Hefei centrum.

Kim Halvorsen nummer seks

Den bedste danske placering, stod Kim Halvorsen for. Han kommer op af vandet som nummer 22 i tiden 32:46. På cyklen, får Halvorsen med sin cykeltid på 2:17:46, kørt sig godt op igennem feltet og havner i T2 på en ottendeplads. Men her er det ikke slut med at indhente atleterne foran – et flot progressivt race gør, at Halvorsen med sin løbetid på 1:28:37, slutter på dagens sjetteplads i age group 40-44.

Sluttiden på 4:24:12, giver ham i øvrigt en placering som nummer 38 overall, på tværs af både de professionelle og age grouperne.

Lars Bergmann nummer 54

Det andet danske islæt i det kinesiske Ironman 70.3 Hefei, Lars Bergmann, var til start i age group 45-49. Efter at have svømmet sig ind i T1 som nummer fyrre i tiden 34:11, var det tid til at tage hul på dagens hurtige cykelrute. Bergmann kommer igennem de 90 kilometer på 2:33:56 og tager dermed hul på løbet som nummer 47. Desværre taber Bergmann, med sin løbetid på 1:51:25, et par placeringer mere og slutter dagens race som nummer 54 i age group 45-49.

Lars Bergmann gennemførte Ironman 70.3 Hefei i tiden 5:09:05.

De professionelles resultater

Med på startstregen i Hefei, stod også et felt med både professionelle herrer og professionelle kvinder.

Hos herrerne var det australske Brad Kahlefeldt som trak det længste strå og vandt. Han blev efterfulgt af britiske Stuart Hayes på andenpladsen og amerikanske Brad Williams på tredjepladsen.

Hos kvinderne var det tjekkiske Radka Vodickova som besatte det øverste podietrin. Et par minutter senere, krydsede britiske Emma Pallant målstregen som nummer to, imens amerikanske Robin Pomeroy, tog sig af sidste podietrin.

Du kan se samtlige resultater fra Ironman 70.3 Hefei, på Ironmans hjemmeside her.

 

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply