På grund af Dansk Triatlon Forbunds målrettede arbejde med anti-doping, er forbundet nu, af Anti Doping Danmark, indstillet til Kulturministerens Idrætspris. Det offentliggjorde forbundet selv tidligere i dag på deres hjemmeside.

Morten Fenger: Jeg er både glad og stolt

Indstillingen til Kulturministerens Idrætspris, er ikke kommet helt af sig selv. Gennem flere år, har Dansk Triatlon Forbund arbejdet hårdt og målrettet med, at forebygge og forhindre doping i dansk triathlon. En del af anti-doping strategien hos forbundet er, at samarbejde tæt med Anti Doping Danmark om dopingkontroller i diverse danske stævner og ligeledes, at være i tæt dialog med de eksterne stævnearrangører i Danmark.

Og det er altså den strategi, som Anti Doping Danmark har lagt vægt på, da de har indstillet Dansk Triatlon Forbund til den fornemme pris.

– “Jeg er både stolt over og glad for, at vores arbejde mod doping i vores sport bliver bemærket og påskønnet af ingen ringere end Anti Doping Danmark. Men først og fremmest er jeg tilfreds med, at vi med ADDs ord, er et foregangsforbund for mange af de øvrige specialforbund under DIF, da vi i Dansk Triatlon Forbund mener, at doping er ødelæggende for både motions- og eliteidræt i bredeste forstand,” skriver Dansk Triatlon Forbunds direktør, Morten Fenger, i pressemeddelelsen på forbundets hjemmeside.

Kulturministerens Idrætspris afgøres den 5. december

Skulle Dansk Triatlon Forbund gå hen og vinde Kulturministerens Idrætspris, vil der samtidigt følge 100.000 kroner med i bonus, som i så fald vil gå direkte til forbundet. Om Danmarks Triatlon Forbund vinder prisen, finder vi ud af når der afholdes reception den 5. december på Dansk Akitektur Center.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply