Det har været nogle gode dage for det danske ungdomslandshold ved EM i litauske Panevezys. I torsdags lykkedes det fire af danskerne at kvalificere sig til gårsdagens A-finaler, hvor Oscar Gladney Rundqvist sørgede for en smuk dansk EM-sjetteplads. 

I dag gjaldt det så ungdommens europæiske mesterskab på den nye OL-disciplin Mixed Relay, hvor det også gik ganske glimrende for det danske landshold.

Med Augusta Grønberg Christensen, Valdemar Solok, Anastacia Damm og Oscar Gladney Rundqvist på det danske stafethold, lykkedes det at svømme, cykle og løbe de rød-hvide farver til en tiendeplads ud af i alt 24 startende hold.

Den danske totale sluttid blev noteret til 1:08:44, hvilket altså kun er halvandet minut efter vindertiden der ikke overraskende blev leveret af det britiske team.

Med det danske elitelandsholds EM-titel i Kitzbühel for en måneds tid siden i netop Mixed Relay-disciplinen, og med dagens 10. plads ved EM i Mixed Relay for ungdom, ser det dermed ud til der er et par utroligt stærke danske atleter klar til at supplere det allerede eksisterende stafethold om kun få år.

Resultater EM i Mixed Relay for ungdom 2017

1 Team Great Britain, Storbritanien, 1:07:10
2 Team Portugal, Portugal, 1:07:24
3 Team France, Frankrig, 1:07:40
4 Team Switzerland, Schweitz, 1:07:47
5 Team Italy, Italien, 1:07:55

10 Team Denmark, Danmark, 1:08:44

Den komplette resultatliste kan ses her.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply