Den olympiske kvalifikationsperiode er netop startet. Miki Taagholt og søskendeparret Emil og Anne Holm var derfor rejst til Astana, Kazakhstan, for at hente point i en afdeling af World Cup’en.

Ingen af de tre danskere formåede dog at skabe et fornuftigt race, der var tydeligt præget af både lav vand- og lufttemperatur.

For kvindernes vedkommende måtte svømningen skiftes ud med en løbetur, da vandet ganske enkelt var en my for koldt. Anne Holm stod dermed overfor en duathlon, der bestod af distancen 5 km løb, 40 km cykling og 10 km løb.

På raceday vågnede Anne op med snottet næse og hovedpine, men var alligevel til start. Hun måtte dog af den grund udgå undervejs, hvorfor det ikke blev til OL-point i denne omgang.

I herrefeltet nåede vandet til gengæld lige akkurat at blive varmt nok til svømning. Miki Taagholt og Emil Holm skulle dermed konkurrere i dét de kom for, nemlig i en triathlon på den olympiske distance – dog med svømningen nedkortet til 750 meter.

De to danske herrer fik dog aldrig rigtigt hul på bylden og måtte tage til takke med placeringer som nummer 32 og 35 til henholdsvis Emil Holm og Miki Taagholt.

Til gengæld gav det en lille portion point til OL-samlingen.

Resultaterne fra World Cup’en i Kazakhstan kan ses her.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply