En mandlig deltager ved det canadiske IRONMAN Mont-Tremblant i søndags, er afgået ved døden. Atleten der er tale om hedder Jean-François Chalifour og blev 42 år gammel.

Det var kun omkring seks kilometer inde på det afsluttende marathon, at Jean-François Chalifour kollapsede og måtte modtage førstehjælp og medicinsk behandling af IRONMANs lægepersonale.

Han blev derefter kørt direkte til det nærmeste hospital, hvor han i går, tirsdag, desværre afgik ved døden.

– Vi er dybt berørte over at bekræfte, at en af vores deltagere i IRONMAN Mont-Tremblant, er afgået ved døden. Atleten modtog hurtigt medicinsk behandling, hvorefter han blev transporteret til det nærmeste hospital. Vores kondolancer går til atletens familie og venner, som vi fortsat vil støtte gennem denne svære tid, skriver arrangørerne af IRONMAN Mont-Tremblant i en udtalelse på deres Facebook-side.

Jean-François Chalifour var i det daglige lungeekspert og leder af sundhedsvirksomheden CISSS Laurentians, ligesom han var medicinsk direktør for to søvnlaboratorier.

Ifølge deltagere og tilskuere ved IRONMAN Mont-Tremblant, skulle Chalifour angiveligt være styrtet på cyklen og efterfølgende fortsat sit race som om intet var hændt. Det skulle eftersigende være som følge af sine kvæstelser fra styrtet, at han i går afgik ved døden. Disse oplysninger er dog ikke bekræftet af IRONMAN.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply