Det er nok ikke gået mange af vores læseres næser forbi at der i går blev kørt VM for juniorer i Cozumel. En af de danske deltagere var Dorthea Jørgensen (Multiatleterne) og hende har vi fået en kort kommentar fra efter gårsdagens race.

Dorthea Jørgensen er lidt skuffet

Håbet om en god placering var før starten i Cozumel i går stor hos Dorthea Jørgensen. Desværre måtte hun tage til takke med en placering i mål som nummer 38 – en placering hun selv er lidt skuffet over. Og det er selvom hun ellers gav den alt hvad hun kunne undervejs.

“Racet i går blev ikke som jeg på forhånd havde håbet. Træningen i ugerne op til har ellers været rigtig god, og så det altid lidt skuffende, når tingene ikke spiller på dagen,” fortæller Dorthea Jørgensen i en besked til Pastaparty.dk fra Cozumel.

Svømningen startede dagen dårligt ud

Dorthea ved da også godt selv hvor det gik galt henne. Det var nemlig en dårlig svømning som lagde grund til den skuffende placering.

“Svømningen var meget dårlig og jeg kom op af vandet i den bagerste ende af feltet,” forklarer hun.

Forsøgte at redde VM på cyklen

Hvis du fulgte med i nattens liveopdatering fra juniorkvindernes VM, kunne du også læse at både hende og Alberte Kjær Pedersen jagtede igennem alle cyklingens tyve kilometer for at prøve at gøre det op med den dårlige svømning.

Men desværre gjorde det ikke den store forskel for Dorthea som kom ud af T1 som nummer 54.

“Jeg gav den alt, hvad jeg kunne på cyklingen. Men det var ikke nok til at gøre den store forskel og jeg ender i tredje gruppe,” skriver hun.

Men selvom Dorthea kke selv mener at hendes indsats på cyklen gjorde den store forskel, så har det alligevel ikke været helt spildt. Hun stiller nemlig sin cykel i T2 som nummer 47.

Benene blev mærket af den hårde cykling

Dortheas jagt på de foranliggende på dagens 20 kilometer cykling, har dog sat sine spor i benene. Det kunne hun også godt mærke på dagens afsluttende fem kilometer løb, selvom det da ifølge hende selv alligevel gik okay.

“Løbet var mærket af den hårde cykling, men ellers okay,” slutter Dorthea.

På dagens afsluttende løb får hun da også kæmpet sig op fra en placering som nummer 47 i T2 til at komme i mål som nummer 38. Så her på redaktionen betegner vi også Dortheas afsluttende løb som ganske okay.

Bliver på Cozumel i et par dage endnu

Selvom VM er overstået for de tre juniorer Dorthea Jørgensen, Alberte Kjær Pedersen og Emil Deleuran, så bliver de alligevel et par dage på Cozumel endnu.

I dag står den på hygge og afslapning for Dorthea og de to andre juniortriatleter. Men i morgen bliver det alvorligt igen da Andreas Schilling stiller til start i ITU Grand Final. Og her skal de tre juniorer heppe på Schilling hele vejen for at hjælpe ham til at forsvare sin samlede 15. plads.

Du kan læse med når vi endnu engang kører liveopdateringer fra Cozumel i morgen aften. Vi starter liveopdateringen samtidigt med at elite herrerne starter klokken 22 dansk tid. Du vil dog allerede kunne finde liveopdateringen cirka en halv time før startskuddet lyder i Cozumel. Du finder vores live triathlon opdateringer her.

Foto: ETU Triathlon

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply