Med en meget udfordrende rute inspireret af Norseman Xtreme Triathlon, kommer første udgave af Hispaman Triathlon til at løbe af stablen den 29. oktober 2018. Men der er kun få startpladser til rådighed. Nemlig 330.

Og ligesom i Norseman, kommer Hispaman Triathlon til at byde op til dans på den fulde ironman-distance 3800 m svømning, 180 km cykling og 42,2 km løb.

Starten kommer til at være med en svømning i vandet omkring Papa Luna-slottet i Peniscola, hvorefter der følges op med en cykeltur ind til hjertet af Castellon-regionen.

Denne cykeltur kommer til at byde på 3.400 højdemeter.

Til slut gælder det så et afsluttende marathonløb med 2.000 højdemeter, før målstregen nåes i Vistabella.

Med temperaturer i omegnen af de 20-22 grader i dagtimerne på denne årstid, mangler der naturligvis det kølige element i Spanien. I hvert fald hvis man skal sammenligne direkte med Norseman. Til gengæld kommer temperaturerne til at spille en helt anden rolle.

Tilmeldingerne til Hispaman Triathlon åbner i dag den 25. oktober, og du kan se en video om racet herunder:

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply