Der var i går dansk medaljeregn i tyske Sankt Wendel da der blev kørt EM i mellemdistance duathlon. Én af dem der fik medalje var Søren Bystrup i pro-feltet, og ham har vi fået en reaktion fra ovenpå EM-sølvet.

Den danske eliteduatlet Søren Bystrup skaffede sig i går endnu en mesterskabsmedalje til samlingen, da han vandt sølv i ETUs officielle europamesterskab i mellemdistance duathlon (10-60-10).

Søren er efterhånden ved at være garant for medaljer til de mesterskaber han stiller op i, og taget i betragtning af at han næsten hele vinteren har været uden løbetræning af betydning på grund af en akillesseneskade fra VM i september sidste år, så er det også en godt tilfreds EM-sølvvinder vi har fået en kort kommentar fra.

– “Jeg er ret godt tilfreds. Havde ikke regnet med at jeg i den grad kunne spille en rolle, og især cyklingen var rigtig god,” fortæller Søren Bystrup og tilføjer at han godt kan mærke han mangler lidt løbetræning.

– “Jeg mangler lidt mere på især 2. tur (det afsluttende løb, red.), som egentlig plejer at være en styrke. Der mangler jeg lidt udholdenhed endnu, men med 3-4 måneder med god løbetræning, så tror jeg det hjælpe på det.”

Søren Bystrup: Godt med en EM-medalje til samlingen

Det så ellers længe ud til at det skulle blive en dansk guldmedalje, da Søren havde sat alt og alle fra hjul på de 60 kilometer cykling. Desværre var en enkelt af konkurrenterne bare for hurtig på løbet, og da han passerer Søren Bystrup, er der ikke meget at gøre.

Her måtte Søren bare sluge kamelen og være tilfreds med den flotte EM-sølvmedalje.

– “Selvom det gik godt, så må jeg indrømme at det var bittert at blive hentet så tæt på mål efter at have ført så længe,” fortæller Søren.

Men nu har du til gengæld fået tilføjet en EM-medalje til samlingen. I din store mesterskabssamling, har du jo indtil nu manglet sådan en?

– “Ja det var godt med sådan en også,” slutter Søren Bystrup med et smil.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply