Cannes International Triathlon bliver skudt i gang den 16. april, og udover nogle store internationale stjerner på startlisten finder vi også to superdygtige danske pro-kvinder; Michelle Vesterby og Line Thams.

Det er efterhånden ved at være noget tid siden vi kunne skrive at Michelle Vesterby skyder sin sæson i gang i Cannes den 16. april, og nu melder endnu en dansk pro-kvinde sig klar til udfordringerne i det sydfranske.

Line Thams er nemlig netop blevet offentliggjort af arrangørerne som endnu en professionel der står overfor nogle ubarmhjertige forhold i og ved den sydfranske Riviera den 16. april.

Det er på Cannes International Triathlons Facebook-side at Line Thams’ start bliver bekræftet. For en uges tid siden kom hun med et lille hint på hendes Instagram-profil, men i går blev det så offentliggjort på både stævnets Facebook-side og Thams’ egen Facebook-ditto.

– “Begejstret for at få skudt min sæson i gang i Cannes. Kan ikke vente på at konkurrere igen. Tre uger tilbage,” skrev Line Thams i går på Facebook.

Cannes bliver Thams’ debut på de længere distancer

Line besluttede sidste år at prøve sig af på de længere distancer, da hun oprindeligt havde planlagt en deltagelse i IRONMAN 70.3 Lanzarote i september. Men et cykelstyrt ugen forinden resulterede i en brækket lårbensknogle og så var debuten på de længere distancer udskudt på ubestemt tid.

Den ubestemte tid ser dermed nu ud til at være slut, da Cannes International Triathlon ikke ligefrem kan betegnes som værende kortdistance som hun ellers er vant til. Foran Thams, Vesterby og alle deres konkurrenter, venter nemlig 2000 meter svømning, 100 kilometer meget kuperet cykling og 16 kilometer løb.

Forberedelse til ETU Middle Distance Championship i Herning

I et interview vi tidligere har publiceret her på Pastaparty.dk, har Line Thams udtalt at hendes forsøg på de længere distancer er en satsning på ETU Middle Distance Championship i Herning den 11. juni.

Hvordan det kommer til at gå for Line i Cannes – og for den sags skyld også i Herning senere på året – bliver spændende at se. Indtil da kan du nyde dette lange interview med hende, hvor hun fortæller om satsningen på de længere distancer, kærligheden til kortdistance triathlon og op- og nedturene i hendes karriere.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply