Bedst som vi troede at det store babyboom blandt de kvindelige pro-triatleter var aftaget, melder schweiziske Caroline Steffen sig nu gravid. Det offentliggjorde hun selv i et Facebook-opslag tidligere i dag.

Steffen er blot én af mange pro-kvinder der siden OL i Rio sidste år, har annonceret at være gravide, hvor den olympiske guldvinder Gwen Jorgensen – så vidt vi husker – var den første til melde sig på banen.

Denne gang gælder det altså 38-årige Caroline Steffen, der blandt andet er indehaver af to IRONMAN VM-sølvmedaljer og to ITU Long Distance VM-guldmedaljer, samt et hav af sejre i flere af de største IRONMAN, IRONMAN 70.3 og Challenge-stævner – inklusiv et dobbelt IRONMAN Asia-Pacific mesterskab, et dobbelt IRONMAN europæisk mesterskab og en sejr i Challenge Roth.

Ifølge Caroline Steffens opslag på Facebook, vides kønnet på barnet endnu ikke. Til gengæld er hun sat til at have termin til december i år.

Sidste år valgte hun at droppe IRONMAN World Championship på Hawaii for i stedet at fokusere på IRONMAN 70.3 World Championship i australske Mooloolaba, hvor Steffen – på trods af sin schweiziske oprindelse – er bosat. Her blev hun i øvrigt nummer fem, knap fire minutter fra en bronzemedalje.

Med hendes nu offentliggjorte graviditet, står det dermed klart at vi hverken får hende at se i Chattanooga til dette års 70.3 VM eller på Hawaii (i hvert fald ikke som deltager).

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply