I de seneste syv år har IRONMAN belønnet deres mest aktive atleter med muligheden for at kvalificere sig til IRONMAN World Championship i Kona, Hawaii. Det sker gennem det såkaldte IRONMAN Legacy Program. Og i år, har en enkelt dansker sikret sig en startplads i det legendariske stillehavsrace, gennem Legacy-programmet. 

Og den flittige dansker er Keld Hejlskov, der til dagligt træner i Aalborg Triathlon Klub.

Og når vi siger flittig, så mener vi ganske enkelt flittig. For for i det hele taget at kvalificere sig til Kona gennem dette års IRONMAN Legacy Program, skal alle fire nedenstående punkter være opnået:

  1. Atleten skal have gennemført minimum 12 IRONMAN-brandede fulddistancestævner
  2. Må aldrig tidligere have været til start i Kona
  3. Skal have gennemført minimum ét IRONMAN-event i både 2017 og 2016
  4. Skal være tilmeldt et IRONMAN-event i år

Hvilke IRONMAN-brandede fulde distancer Keld tidligere har gennemført, ved vi ikke. Til gengæld står han på startlisten til IRONMAN Copenhagen den 19. august.

I alt 100 triatleter er kvalificeret gennem Legacy-programmet

Keld Hejlskov er dog internationalt set, ikke den eneste triatlet der har skaffet sig en adgangsbillet til Kona 2018 gennem IRONMAN Legacy Program. Det har 99 andre triatleter fra hele verden også, og dem kan du se her

Og hos IRONMAN, hylder man de i alt 100 Legacy-kvalificerede triatleter.

– Vinderne repræsenterer helt normale mennesker, der skaber tid i et travlt liv. Ofte et meget travlt liv. De er folkene der udgør hjertet og sjælen i IRONMAN til at være mere end et race, men en livsstil. Den væsentligste faktor hos alle disse mennesker? De tør tænke stort og at gennemføre et IRONMAN-race, ikke bare én gang, men tolv gange eller mere. De er et levende bevis på at “Anything is Possible”. Vi hylder jer, skriver IRONMAN i en pressemeddelelse.

Dette års IRONMAN World Championship i Kona, Hawaii, bliver kørt den 13. oktober.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply