Det har ikke være den allermest heldige sæson for Esben Hovgaard, men med en podieplads i IRONMAN Kalmar for mindre end en måned siden, lysnede tingene pludseligt mere op.

Det blev dog ikke til den ønskede Kona-kvalifikation, men det har til gengæld givet plads i kalenderen til andre stævner i sæsonens efterår.

Indtil nu har det dog været uklart, hvilken eller hvilke stævner han ville stille til start i. Hvis han da i det hele taget ville køre flere konkurrencer i denne sæson. En udmelding kort efter Kalmar, antydede nemlig at flere ting skulle gå op i en højere enhed, hvis denne sæson skulle byde på flere konkurrencer.

Next stop: IRONMAN Malaysia

Nu tyder meget dog på at tingene endelig er gået op i en højere enhed, for i en besked til Pastaparty.dk, løfter han nemlig sløret for sine planer for resten af sæsonen. Og planen omhandler deltagelse i én – måske to – IRONMAN-stævner før vi rammer nytår.

– Jeg nu besluttet mig for at køre IRONMAN Malaysia den 11. november. Så der er lige lidt tid til at komme i form inden da, skriver Esben Hovgaard i en besked til undertegnede.

Med en tredjeplads i Kalmar for kun tre uger siden, skulle man da ellers tro at formen var på plads. Det er den i og for sig også, fortæller Esben. Mellem linjerne, er det dog ikke topformen der er på plads.

– Grundformen er udmærket. Men jeg tror det er vigtigt både fysisk og mentalt, lige at komme lidt ned og så bygge op i september og oktober, skriver Esben.

IRONMAN Western Australia måske også på tapetet

Går tingene glat – og det håber vi naturligvis det gør – bliver IRONMAN Malaysia dog ikke det sidste vi ser til Esben i år. Sidste år kørte han IRONMAN Western Australia, hvor han blev seks’er, og måske får vi ham at se forbedre det resultat i år.

På planen står nemlig netop Western Australia-racet. Den er dog lidt mere usikker.

– Jeg ved ikke om det bliver sæsonafslutningen. Hvis alt går planmæssigt, så kører jeg også IRONMAN Western Australia i december, slutter Esben Hovgaard.

Stiller Esben til start i Australien, bliver det i øvrigt den 3. december.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply