Selvom man ikke er et IRONMAN, et Challenge Family eller et ITU-race, kan man sagtens tiltrække nogle af verdens absolut bedste triatleter. Det er i hvert fald hvad det sydfranske Cannes International Triathlon formår at gøre år efter år. 

I år kan stævnet så skrive stjernenavne som den dobbelte 70.3 verdensmester og seksdobbelte ITU verdensmester Javier Gomez, Kona-2’eren Lucy Charles og den forsvarende vinder og tidligere Kona-vinder Sebastian Kienle på startisten.

Traditionelt set kan vi regne med at se endnu flere af de store navne til start, når det går løs i Cannes den 29. april. Tidligere har triatleter som bl.a. Andreas Raelert også leget med ved den sydfranske riviera.

Sidste år havde Danmark sågar tre pro-kvinder til start. Det var Tine Holst, Line Thams og Michelle Vesterby. Ingen af dem formåede dog at komme på podiet, men de befandt sig alle i top ti – ikke langt fra den gyldne skammel.

Alt i alt melder arrangørerne om stor international opbakning. I en pressemeddelelse fortæller folkene bag Cannes International Triathlon, at atleter fra mere end 40 lande har tilmeldt sig 2018-udgaven.

Hvilke lande det præcis drejer sig om – og om der er danskere til start – vides endnu ikke. Startlisten for dette års udgave, er nemlig ikke offentliggjort endnu.

Cannes International Triathlon køres over distancen 2 km svømning, 107 km cykling og 16 km løb. Særligt cykelruten er led, da den byder på rundt regnet 1700 højdemeter.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre, jeg har et ansvarsfuldt og tidskrævende lederjob i detailbranchen og så dyrker jeg triathlon i min fritid, sideløbende med at jeg forsøger at opdatere bare lidt her på siden.

Leave a Reply