Første danske pro-navn har officielt erklæret at han stiller til start til VM på langdistance på Fyn næste år. Det er Thomas Strange der kommer med udmeldingen, hvor han samtidigt afslører at han kommer til at køre 111 Triatlon på Fyn den 1. juli for at forberede sig på ruten.

Selvom han blev nummer tre til DM Sprint på Tyren i sidste weekend, så er det stadig de lange distancer der trækker i den danske pro Thomas Strange. Det slog han både fast i dette interview vi lavede med ham umiddelbart efter han krydsede målstregen på Tyren, og det er nu også offentliggjort på det kommende VM på Fyns Facebook-side.

Her skriver de nemlig at Thomas Strange stiller til start til 111 Triatlon på Fyn den 1. juli, der bliver kørt på store dele af ruten der venter til VM på langdistance næste år. Et race der i øvrigt er en del af DM-serien for age groupere.

Thomas Stranges start til 111 Triatlon bliver brugt som forberedelse til næste års VM. Det udtaler han på Triatlon Festival Fyns Facebook-side, hvor han også fortæller at VM er 2018-sæsonens helt store mål.

– ”Jeg ser frem til at køre på dele af VM-ruten. Jeg glæder mig i det hele taget vanvittig meget til VM på Fyn. Det er mit helt store mål næste år. Jeg bor jo selv i Odense, så mon ikke det kan give mig en lille hjemmebanefordel, når medaljerne skal fordeles. Men formen er ret skarp for tiden, så folk skal altså stå tidligt op, hvis ikke de vil se en Strange på podiet allerede til sommer,” udtaler Thomas Strange på VM-stævnets Facebook-side.

Senest blev Thomas Strange nummer tre til DM Sprint på Tyren, imens han for et par uger siden blev nummer otte i Challenge Lisboa.

Vi havde i øvrigt en snak med Thomas Strange både før og efter DM Sprint på Tyren sidste weekend. De snakke kan du se – og høre – herunder. Husk at du kan se mange flere tri-videoer på vores YouTube-kanal her.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply