Pro-triatlet og podiefavorit til herrernes VM på langdistance i søndags Cyril Viennot, var tvunget til at udgå efter at en bil kørte ham ned på cykelruten. Det skriver Viennot selv i et opslag på sin Facebook-side.

Cyril Viennot vandt ellers ITUs VM på langdistance i 2015 og vandt sølv ved VM i Oklahoma sidste år. Men en tur på podiet i år, måtte han altså glemme alt om, efter en bil ramte ham på cykelruten.

– Livet kan være grusomt. En svømningen på fødderne af Sylvain Sudrie (landsmand til Viennot og en stærk svømmer, red.) og derefter en virkeligt stærk cykling… Så krydsede en bil vejen, ramte mit baghjul og se røg jeg en tur i asfalten. Defekt baghjul, så slut med dét race. Har fået lidt asfalteksem og nogle hudafskrabninger, skriver Cyril Viennot (på fransk) på Facebook.

Heldigvis gik det ikke værre til end dét, for i herrernes KPR (Kona Point Rankings) står Cyril Viennot til at være nummer 34 og er dermed kvalificeret til Kona i år. Han har ikke selv officielt bekræftet at han stiller til start på Hawaii, men kigger man hans Facebook-side igennem, er der i hvert fald indikationer på at han ‘vil være til stede på the big island‘.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply