Allan Steen Olesen blev i søndags nummer otte i herrernes pro-felt i det smukke og barske Challenge Iceland, imens Katrine Amtkjær Nielsen og Guðrún Höskuldsdóttir sørgede for dansk guld og bronze i F35-39.

Racet på plaget af hård vind fra alle retninger, og det satte tydeligt sine spor i feltet, hvor sidste års vinder Kevin Collington måtte en tur i asfalten efter en kastevind havde haft fat i hans forhjul.

Herunder har vi samlet et lille udvalg af billeder fra det barske – men utroligt smukke – race.

Fotos: Arnold Björnsson

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre, jeg har et ansvarsfuldt og tidskrævende lederjob i detailbranchen og så dyrker jeg triathlon i min fritid, sideløbende med at jeg forsøger at opdatere bare lidt her på siden.

Leave a Reply