For første gang nogensinde på dansk grund, blev der i dag kørt om DM-titlen den nye olympiske disciplin Mixed Relay. Distancen bød på 250 m svømning, 5 km cykling og 1,25 km løb, der i alt skulle svømmes, cykles og løbes tre gange – én gang pr. deltager pr. hold.

Allerhurtigst var ikke overraskende Ganløse Tri-Centers førstehold bestående af Anne Holm, Emil Holm og Miki Taagholt. De er alle tre blandt de absolut hurtigste på den hjemlige kortdistancescene, og det beviste de med al tydelighed i Fredericia i dag.

Således klarede de sig igennem den første omgang svømning, cykling og løb som det hurtigste team. Stafetten kunne dog kun gives videre med et forspring på ni sekunder til Fredericia Triathlon Teams førstehold bestående af Andreas Schilling, Henrik Klemmensen og Petrine Rosenlund Stryhn.

Efter stafetten var givet videre, var der dog ikke længere nogen tvivl om suveræniteten hos Ganløse-teamet. Således sørger de ved næste og sidste atletskifte for at have opbygget et forspring på halvandet minut, og så kunne Miki Taagholt som teamets sidste mand, løbe sejren og dermed DM-titlen sikkert hjem.

Nummer to blev Fredericia Triathlon Teams førstehold, imens Ganløse Tri-Centers andethold (bestående af Casper Stenderup, Pelleo Lambertsen og Augusta Grønberg Christensen) tog sig af tredjepladsen.

Resultater i DM Mixed Relay 2017 i Fredericia

  1. GTC Bulls Rookies (Emil Holm, Anne Holm, Miki Taagholt), Ganløse Tri-Center, 0:49:01
  2. Fredericia Triathlon Team 1 (Andreas Schilling, Petrine Rosenlund Stryhn, Henrik Klemmensen), Fredericia Triathlon Team, 0:50:52
  3. GTC Bulls Drafties (Casper Stenderup, Pelleo Lambertsen, Augusta Grønberg Christensen), Ganløse Tri-Center, 0:50:52
  4. Aarhus 1900 Triathlon 1 (Pernille Thalund, Oliver Korfitsen, Kristian Broløs), Aarhus 1900 Triathlon, 0:50:59
  5. Elite Triathlon Aalborg (Nicklas Røssner Hansen, Pernille Linder, Kristian Trier Nipper), Aalborg Triathlon Klub, 0:51:40

OTK 1 (Magnus Haardberg, Edda Hannesdottir, Christian Blom Nass) står på resultatlisten som nummer fem, men da Hannesdottir ikke har været i Danmark i et år under dansk licens, kan Odense-holdet ikke regnes med i DM-resultatet.

Alle resultater kan ses her.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply