Der var i lørdags masser af action i DM Serien 2017s første afdeling ved Furesøen. Hos kvinderne var det islandske Edda Hannesdottir der var den første til at krydse målstregen efter at have løbet fra alle de andre på det afsluttende løb, imens Andreas Schilling nappede en solosejr hos herrerne efter at have kørt sit helt eget race fra swim exit og helt til mål.

Se vores sammendrag fra dagen i videoen her i artiklen, og husk at du kan se mange flere videoer fra de danske tri-stævner på vores helt egen YouTube-kanal. Den finder du her.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply