I et stærkt PTS4 herrefelt i paratriatleternes World Cup i Besancon, lykkedes det i dag Havard Vatnhamar at løbe i mål på en sensationelt flot tredjeplads. 

En tredjeplads der overraskede både Havard selv, men også tilskuere og konkurrenter. Sådan lyder det fra Havard Vatnhamar, der har sendt en kort rapport fra det franske.

– Der var mange overraskede ansigter. Svøm på 14 minutter var min suverænt bedste tid. Over 4 minutter hurtigere end de to andre WC (World Cup’s, red.) i år. Ny selvopfundet teknik. Cykling var jeg 3:30 minutter hurtigere end samme sted sidste år. Kom op af vandet som nummer 9, cykling nummer 6 og tog de sidste på løbet, fortæller en stolt Havard Vatnhamar fra Frankrig.

Havard Vatnhamar var fem minutter efter vinderen Oliver Dreier (Østrig) og tre minutter fra andenpladsen, Joe Kurt (Luxemborg).

Distancen i Besancon lød på 750m svømning, 21,35 km cykling og 5 km løb og det var Havards tredje World Cup i år. Han blev i starten af maj nummer ni i World Cup Aguilas og nummer otte i World Cup Eton Durney.

Med dagens tredjeplads er Havard nu placeret som nummer 21 på paratriatleternes verdensrangliste.

Resultater Para World Cup Besancon 2018, PTS4

1 Oliver Dreier, Østrig, 1:09:27
2 Joe Kurt, Luxemborg, 1:11:15
3 Havard Vatnhamar, Danmark, 1:14:16
4 Nurbek Toichubaev, Kirgisistan, 1:14:55
5 Jussi Lotvonen, Finland, 1:15:05

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply