Den canadiske pro-triatlet Cody Beals har netop offentliggjort sin powerprofil fra IRONMAN 70.3 Monterrey, der sikrede ham fjerdepladsen i IRONMANs panamerikanske 70.3 mesterskab.

Det er altid spændende at se på dataene fra de professionelle triatleters konkurrencer, og nogle atleter er bedre til at dele deres tal end andre. Én af dem der gerne giver et indblik i sine tal, er canadiske Cody Beals (han har blandt andet tidligere offentliggjort hvor mange penge han tjener i løbet af et år som professionel) og han har netop offentliggjort sin powerprofil fra IRONMAN 70.3 Monterrey (det panamerikanske 70.3 mesterskab) for lidt over en uge siden.

Og det er de tal vi lige tager et kig på i denne artikel.

Sådan ser Cody Beals’ powerprofil fra Monterrey ud

Cody Beals offentliggjorde for nyligt sin powerprofil fra det panamerikanske IRONMAN 70.3 mesterskab IRONMAN 70.3 Monterrey. Beals sluttede som nummer fire, og selvom det ikke er hans allerstærkeste performance, så er det alligevel nogle ret interessante tal.

Det interessante er nemlig at Cody Beals var kommet et godt stykke efter de førende under svømningen, og han var derfor tvunget til at træde godt til i pedalerne under de 90 kilometer cykling.

De 90 kilometer blev tilbagelagt i tiden 2:00:50, hvilket var hurtigt nok til at flytte Beals fra 14. pladsen i T1 til 6. pladsen i T2. Og det er altså ikke nogle helt små tal – i hvert fald ikke for en triatlet – der har kunnet gøre det. Se bare i profilen fra Beals’ Pioneer wattmåler herunder:

Kilde: Cody Beals

Interressante observationer

  • Cody Beals’ gennemsnitsfart for de 88,3 kilometer cykling var 43,8 km/t
  • Hans NP (normalized power) var 306 watt
  • Hans AVG Power (gennemsnitlige power) var 302 watt
  • Sammenligningen mellem NP og AVG Power viser at han har haft et meget konstant tråd uden for meget coasting (når cyklen bare kører i friløb)
  • Han havde to tidspunkter hvor hans powerprofil svinger meget ud. Begge gange er når han skulle passere konkurrenter. Den sidste gang (cirka halvvejs) opnåede han et 5 minutter peakpower på 344 watt
DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply