Næste år kan de europæiske triatleter nyde godt af at have IRONMAN 70.3 World Championship placeret i Nice, Frankrig. Men agter du at køre VM i 2020, så skal du en tur helt til New Zealand. Samtidigt bliver den traditionelle dato for 70.3-verdensmesterskabet rykket næsten to måneder.

Rigtigt mange professionelle triatleter, har i årevis kørt IRONMAN 70.3 World Championship som forberedelse til IRONMAN World Championship på Hawaii fire-seks uger før det store slag i Stillehavet.

Men i 2020, kommer der til at være byttet om på rækkefølgen og den gode forberedelsesmulighed for pro’erne (og selvfølgelig også mange age groupere) er dermed forsvundet. I hvert fald lige i dét år.

Eftersom 2020-verdensmesterskabet på 70.3’eren rykker til New Zealand, nærmere betegnet Taupo i den centrale del af den nordlige ø i landet, har IRONMAN nemlig besluttet at det vil være bedst at rykke datoen til den 28. og 29. november for at udnytte områdets sene forår/tidlige sommer.

– Vi er glade for at rykke IRONMAN 70.3 World Championship tilbage til Oceanien. Taupo er en unik og smuk destination med et lokalt fællesskab, der har budt IRONMAN-stævner og dets tusinde atleter velkommen i efterhånden tyve år. Vi er stolte af at kunne byde nogle af verdens bedste triatleter velkommen til hvad der, uden tvivl, bliver et fantastisk VM-event, lyder det fra IRONMANs CEO Andrew Messick i en pressemeddelelse.

Leave a Reply