Det var ikke populært da vi for et par dage siden publicerede en pressemeddelelse fra IRONMAN Danmark omkring Øresund Triathlon. Nu beklager IRONMAN udtalelsen.

Intentionen var god, modtagelsen mindre god. Da IRONMAN meldte ud at man var klar til at hjælpe triatleter fra Øresund Triathlon, var intentionen god ovenpå en række aflyste stævner i Danmark og usikkerhed i markedet og blandt deltagere.

Modtagelsen stod dog ikke mål med det IRONMAN havde håbet, og derfor beklager Thomas Veje Olsen, direktør i IRONMAN Danmark, i en telefonsamtale ovenpå balladen.

– “Vores intention var god, men modtagelsen var mindre god. Og det beklager vi selvfølgelig, det var på ingen måde hensigten. Øresund Triathlon har i mellemtiden fået ny arrangør og dem ønsker vi al mulig held og lykke,” siger Thomas Veje Olsen, direktør i IRONMAN Danmark.

I en tidligere artikel om nichestævnernes kamp for fodfæste her på Pastaparty.dk, gjorde IRONMAN Danmark det da også klart at de heller ikke kan overleve uden de mindre stævner. Usikkerheden på det danske tri-marked med op til flere aflyste stævner alene i år, er dermed heller ikke en situation som arrangørerne af IRONMAN Copenhagen og IRONMAN 70.3 European Championship ser let på.

Tværtimod faktisk, for i sidste ende kan det betyde færre deltagere til IRONMANs egne stævner.

– “Som vi flere gange har sagt, så er det ekstremt vigtigt at vi i Danmark har mange stævner, der uanset om de er små eller store, levere en god oplevelse for deltagerne. Fra IRONMANs side er vi meget opmærksomme på, at vejen til en IRONMAN næsten altid går via andre stævnearrangører og ofte også kortere distancer. Det er også derfor vi har en interesse i, at der ikke kommer aflysninger og usikkerhed,” slutter Thomas Veje Olsen​.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply