Det store triathlonrace IRONMAN Kalmar er blevet valgt som Årets Idrætsbegivenhed i Sverige under seminariet Sport & Pengar i Stockholm.

I torsdags stod det helt klar. IRONMAN Kalmar blev Årets Idrætsbegivenhed på Sport & Pengar Seminaret. De nominerede konkurrenter var EM i Håndbold, Vasaloppet og Nordea Masters Bro Hof.

– Femte udgave af arrangementet med over 2200 startende atleter fra 49 lande, tiltrak i omegnen af 50.000 tilskuere. Tillykke IRONMAN Kalmar, lyder det i en pressemeddelelse.

Glæde hos værtsbyen

Hos værtsbyen Kalmar, er man meget stolte af at modtage prisen for anden gang siden racets start. Første gang var i 2015.

– Det her er beviset på at vi gør noget godt. Fremfor alt tilfalder æren de fire arrangerende foreninger, udtaler Johan Göransson, projektleder for Sport & Turisme hos Destination Kalmar.

– Mange er meget misundelige på den fantastiske atmosfære, vi har i Kalmar. Og det er faktisk kalmarboernes fortjeneste. De har taget IRONMAN til sig og gået ud og sørget for, at konkurrencen er blevet til det den er.

IRONMAN Danmark er stolte

Også hos IRONMAN Danmark, er man stolte over Københavns søsterrace’ pris som Årets Idrætsbegivenhed i Sverige.

– Det er vi selvsagt super glade for. Det er hvad vi arbejder på hver eneste dag på kontorerne i Danmark og Sverige (og med vores samarbejdspartnere i Norge, Finland, Baltikum og Polen). At skabe øjeblikke, vores deltagere vil huske for altid, skriver Frej Elbæk Schjeldal, kommunikationschef hos IRONMAN Danmark, i et offentligt Facebook-opslag.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply