Med samlet set 2.400 tilmeldte til IRONMAN 70.3 European Championship den 18. juni, melder IRONMAN Danmark nu totalt udsolgt.

Først var der 2.000 startpladser. Derefter blev startpladserne udvidet til 2.400. Og nu melder IRONMAN nu totalt udsolgt til dette års IRONMAN 70.3 Europamesterskab i Helsingør den 18. juni.

Stævnet, der åbner torsdag den 15. juni med åbningsceremoni og efterfølgende Who Is Number One Fun Run, hvorefter der om fredagen er pro-briefing og 4:18:4-løb på programmet inden der søndag den 18. juni køres 70.3 EM, har deltagelse af flere store pro-navne som Patrik Nilsson, Helle Frederiksen, Maja Stage Nielsen, Camilla Pedersen, Andreas Dreitz, Melissa Hauschildt og Emma Pallant.

Udover de mange pro-navne til start, stiller også mere end 2.000 age groupere op fra nær og fjern. Og det skaber glade hos IRONMAN Danmark, der ser det som et stort skulderklap til både Helsingør og organisationen bag.

“Det er et stort skulderklap til Helsingør som værtsby og alle i organisationen der har arbejdet med at få IRONMAN 70.3 Europamesterskabet til Danmark,” fortæller Frej Elbæk Schjeldal, kommunikationschef i IRONMAN Danmark.

– “Vores fulde fokus er nu på, at skabe fire dage i Helsingør som alle deltagerne vil huske længe efter sidste deltager er kommet i mål.”

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply