I forbindelse med at IRONMAN har åbnet for registreringen til KMD IRONMAN Copenhagen 2018, har IRONMAN også lanceret nye initiativer, der skaber større sikkerhed og fleksibilitet for deltagerne. Blandt andet er det fremover muligt at udskyde sin start et år uden beregning – det forudsætter dog at du køber dit startnummer inden udgangen af november, hvis der endnu er starter tilbage til den tid.

Med 3.400 tilmeldte deltagere og status som verdens største IRONMAN er det ikke interessen der mangler for KMD IRONMAN Copenhagen. Alligevel har man hos arrangørerne IRONMAN Danmark lanceret en række nye tiltag, der gør det endnu mere attraktivt at være med på den ikoniske distance til næste år.

Hos IRONMAN bekræfter man de nye tiltag som skal være med til, at skabe en endnu bedre oplevelse og tryghed for deltagerne. For hvem har ikke købt et startnummer til flere tusinde kroner og derefter med kun to måneder til raceday, må melde afbud på grund af en skade? 

 – Det er rigtigt, at man hvis man registrerer sig inden for de første tre måneder, så sikrer man sig samtidig retten til at overføre sin start til året efter uden beregning, forudsat at udskydelsen sker senest 45 dage før raceday. Det er et europæisk initiativ, som vi hilser meget velkommen, da det virkelig kommer deltagerne tilgode og skaber tryghed for IRONMAN-deltagelsen,” siger Frej Elbæk Schjeldal kommunikationschef hos IRONMAN i Norden og fortsætter:

 – Derudover er det blevet muligt at dele betalingen af startnummer op i tre bider, hvis bare man registrerer sig inden 27. september. Det kan eksempelvis være en kærkommen mulighed, hvis man er studerende og samtidig er i gang med studiestart. Sidst men ikke mindst er Danmark blandt de allerførste lande, sammen med Norge og Sverige, hvor man som led i samarbejde med Allianz forsikring kan forsikre sin start, således at man helt op til race day kan få penge tilbage, hvis man bliver skadet.

Hvis du ønsker at læse mere om overførsel af startnummer og opdeling af betaling, er der mere info at hente her.

Og hvis du ønsker at forsikre dit startnummer, kan du læse mere om dét her (du skal være bosat i Danmark, Sverige eller Norge for at det kan lade sig gøre).

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply