Lagde man vejen forbi IRONMAN Danmarks facebook side tirsdag middag, blev man nærmest blæst bagover af antallet af nye begivenheder. Der er dog ikke tale om nye IRONMAN-race, men derimod om en lang række såkaldte sociale rides og tekniktræninger. Naturligt at vi sammen med triklubberne gør en ekstra indsats for at dyrke fælleskabet i trisporten, lyder det fra IRONMAN Danmark selv.

10. marts er der løbetræning med KTK86, 22. marts er der svømmetræning med KTK86, 24. marts tekniktræning med Herlev Tri og Motion, 22. april Social Ride på Fyn, 29. april Social Ride med TriNord, 20. maj Social Ride med Tri Club Denmark og 27. maj Social Ride med Playground Triathlon.

Listen er lang, og så kommer der endda flere events på programmet, fortæller IRONMAN Danmark da vi beder dem om en kommentar til de mange aktiviteter de har sat i søen.

– For det første så kan alt dette kun lade sig gøre takket være de mange tri-klubber der medvirker. Så de fortjener mest af alt anerkendelsen for, at det her lader sig gøre. Dernæst så handler det om, at både vi og de mange forskellige tri-klubber har et fælles ønske om at vise, at triatlon jo også handler om fællesskaber og ikke kun om individuelle præstationer på race day, fortæller Frej Elbæk Schjeldal, der er Nordisk kommunikationschef for IRONMAN.

Yderligere tiltag på vej

Som om listen ikke allerede er lang nok i forvejen, fortæller Frej desuden også, at der er en række yderligere tiltag på vej.

– Vi er lige på trapperne med nogle ekstra fælles svømmetræninger, både på Sjælland og i Jylland. Og så har vi også et par cykelture med pro-atleter i ærmet, men der mangler vi lige de sidste detaljer, fortæller Frej Elbæk Schjeldal, der gerne vil ud med en stor opfordring til det danske tri-miljø.

– Jeg kan kun opfordre til at man kommer og er med. Det er en god og sjov måde at møde andre triatleter på, samtidig med at man kan høre mere om hvad tri-klubberne har at tilbyde. Og står man eksempelvis overfor sin første IRONMAN 70.3 i Helsingør til juni, så er det en mulighed for at teste ruten sammen med andre der har kørt den før, og dermed få lidt tips og tricks man kan bruge på race day.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre, jeg har et ansvarsfuldt og tidskrævende lederjob i detailbranchen og så dyrker jeg triathlon i min fritid, sideløbende med at jeg forsøger at opdatere bare lidt her på siden.

Leave a Reply