Når dette års IRONMAN Copenhagen løber af stablen til august, skulle det meget gerne være med alle aktiviteter samlet i hjertet af København. 

Har man tidligere kørt IRONMAN Copenhagen, ved man også at stævnets mange aktiviteter såsom expo, atletregistrering, awardceremoni og målstregen, har været spredt ud over hele København.

Men i et interview med coachingvirksomheden OOB Life, afslører IRONMAN Danmarks kommunikationschef Frej Elbæk Schjeldal, at der arbejdes på at samle alle aktiviteterne i hjertet af København.

– Vi arbejder på at samle alle vores IRONMAN-aktiviteter i København på en kæmpe central venue midt i byen, således at vi får en egentlig IRONMAN-village fra onsdag til mandag under KMD IRONMAN Copenhagen, fortæller Frej bl.a. i interviewet.

IRONMAN Danmark bekræfter

Med en hurtig henvendelse til netop Frej Elbæk Schjeldal fra IRONMAN Danmark, bliver det da også bekræftet.

– Det er rigtigt. Vi er langt i forhold til at samle alle vores aktiviteter i hjertet af København, hvor vi tidligere har været i Bella Center. Det vil sige at lige fra Who Is Number One Run om onsdagen til expo, registrering, finish-line og award om mandagen, så skal man som deltager kun orienterer sig ét sted hen, foruden selvfølgelig svømmestarten og bike check-in på Amager Strandpark, lyder det fra IRONMAN Danmarks Frej Elbæk Schjeldal.

Offentliggøres konkret i slutningen af april

Det står dermed klart, at der pt. arbejdes med en målrettet indsats for at samle alle aktiviteterne på ét sted. Pånær svømmestarten og bike chek-in naturligvis.

Men hvordan det hele kommer til at se ud, er der stadig ingen der helt ved. Men Frej lover at det vil være på plads, inden ruterne officielt offentliggøres i slutningen af april.

– Vi lancerer officielt ruterne til KMD IRONMAN Copenhagen i slutningen af april, og her vil vi også kunne fortælle præcis hvordan raceweek bliver i København, slutter Frej Elbæk Schjeldal.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply