Jan Frodeno står den 14. oktober overfor at skulle forsvare sin IRONMAN-titel på Hawaii. I privatlivet venter der samtidigt lykkelige omstændigheder. Hr. Frodeno og ms. Frodeno, OL-guldvinderen fra Beijing Emma Snowsill, står nemlig overfor en familieforøgelse. 

Det afslører Emma Snowsill selv i et opslag på sin Instagram-konto.

Frodeno og Snowsill har i forvejen en fælles søn fra 2016, og at tyde udfra Snowsills opslag på Instagram, ventes deres kommende barn at blive født i februar-marts i år. Det er nemlig her power-parrets søn har fødselsdag, og Snowsill antyder at han kan vente sig en ekstra fødselsdagsgave på sin fødselsdag.

Emma Snowsill vandt OL-guld i triathlon i Beijing i 2008, hvilket er samme år Jan Frodeno gjorde det samme. Hun regnes som en af de største kvindelige triatleter på de korte distancer gennem tiden, hvor hun udover sin OL-guldmedalje også står noteret for 3 VM-guldmedaljer, én VM-sølvmedalje og én Commonwealth-titel.

Alt sammen opnået i perioden 2003 til 2008.

Snowsill trak sig tilbage fra professionel triathlon i 2014, men har siden engageret sig i sporten på andre måder. Bl.a. som kommentator og reporter i Super League Triathlon.

Jan Frodeno og Emma Snowsill har dannet par siden 2013.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply