Jens Petersen-Bach måtte for en måneds tid siden udgå i T2 i Kona. Han havde langtfra den cykling som han havde håbet på, da han allerede efter femten kilometer, oplevede store smerter i hofteregionen. Årsagen til smerterne, er nu endeligt klarlagt; Jens kørte rundt med en død nyre og to fremspring i den nedre rygregion.

MR-Scanning har klarlagt problemerne

Formen var ellers god da Jens Petersen-Bach, for første gang, var til start på Hawaii. Op til raceday, havde han ytret sig positivt om sine forventninger til Kona. Men med store hoftesmerter, måtte han udgå allerede i T2 – og herefter har han været til flere undersøgelser, for at få klartlagt, hvor problemerne egentligt stammer fra.

– “Det har været noget af en rutschebanetur i de sidste par uger. Efter Hawaii, har jeg været igennem en masse tests, for at finde ud af hvad der var galt. En MR-Scanning har vist, at min venstre nye var død og at jeg havde to små fremspring i min nedre ryg,” skriver Jens Petersen-Bach på sin Facebook-side.

Ét sidste race med den døde nyre

På trods af den døde nyre som skal fjernes, er sæsonen dog endnu ikke helt slut for Jens. Rygproblemerne er mere eller mindre allerede løst, med hjælp fra nye øvelser. Og det får Jens til at stille til start i Ironman Western Australia i Busselton den 4. december. Hans døde nyre, skal nemlig først fjernes i midten af december.

– “Heldigvis har jeg fået noget meget kvalificeret hjælp fra Phil Mansfield fra MSI, og min nedre ryg er allerede i bedring, efter kun få uger med nye træningsøvelser. Min nyre er nødt til at blive fjernet, men det vil ikke blive før i midten af december. Så min døde nyre og jeg, vil have ét sidste race sammen, i Ironman Western Australia,” skriver han.

Hvordan dét race kommer til at gå, finder vi dermed ud af den 4. december. Forhåbentligt kommer han stærkt igennem uden gener fra hverken nyren eller ryggen. God bedring skal i hvert fald lyde herfra.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply