Som bekendt havde den danske professionelle triatlet, Jens Petersen-Bach, ikke nogen god dag i lørdagens Ironman Hawaii. Han måtte udgå i T2 efter, at være kommet langt bagefter allerede tidligt på cyklingen.

Du kan i øvrigt læse hele vores racereferat fra herrernes race i Kona her.

Hoften har drillet ham siden ankomsten til Kona

På Jens’ egen Facebook-side, løfter han nu selv sløret for, hvorfor han valgte at udgå. Hans hofte har nemlig drillet ham siden han ankom i Kona.

– “Det var bestemt ikke den dag jeg havde håbet på. Jeg har haft problemer med min hofte/gluteus siden jeg ankom i Kona, men efter en god behandling, troede jeg, at jeg var klar til race,” skriver Jens Petersen-Bach på sin Facebook-side.

Problemerne med hoften, viste sig allerede tidligt på dagens 180 kilometer cykling til vendepunktet i Hawi og tilbage til Kona.

– “Desværre fik jeg store smerter allerede efter femten kilometer på cyklen og mit race var mere eller mindre ovre derfra. Jeg prøvede at presse på, men det var ikke rigtigt muligt.”

Glad for supporten

Ovenpå sin DNF i Kona natten til søndag, er han da også både trist og skuffet. Til gengæld finder han glæde i den store support han har haft op til, under og efter racet. Og så lover han at han bestemt ikke er færdig med Kona.

– “Lige nu er jeg både trist og skuffet. Tak for alle beskederne og supporten. Jeg er ikke færdig med den her ø, jeg vil kæmpe mig tilbage på startstregen,” slutter han sin opdatering på Facebook.

Drømt om Kona siden 1999

Dagen før den store dag, tydede alting ellers på, at Jens Petersen-Bach ville være klar til kamp. I en statusopdatering på Facebook, lovede han, at han ville gøre sit allerbedste i sin debut i dét race han har drømt om siden 1999.

– “Én nats søvn mere og så er det tid til race. Én ting er sikkert, jeg vil gøre mit allerbedste i morgen. Jeg har drømt om, at køre det her race, siden jeg så Peter Sandvang komme først af cyklen i 1999. Et race vundet af min nuværende træner, Luc Van Lierde”.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply