Storklubber fra hele Europa vil konkurrere.

For at bygge videre på succesen for det globale Triklub program, har IRONMAN i dag annonceret IRONMAN 70,3 Jönköping som vært for Europa Triklub mesterskaberne 2019, som bliver afholdt d. 7. Juli 2019.

– Det er en stor ære for vores by Jönköping, at være vært for atleter fra hele verden til dette IRONMAN 70.3 Tri Club-mesterskabs event, og få chancen for at invitere dem til alt det denne region kan tilbyde, fortæller Patrik Olderius, Administrerende Direktør for Jönköping Destinationer.

– Byen Jonkoping har med sit unikke landskab og sine naturlige omgivelser øst fra Lake Vattern blevet udpeget som et biosfære reserveområde af UNESCO. Byen tilbyder en næsten 2 km lang strand i midten af byen og atleterne kommer til at passere hele 9 søer, fortæller Ann-Marie Nilsson, forkvinde i Jonkoping kommunal bestyrelse.

IRONMAN 70.3 Jonkoping kommer efter IRONMAN 70.3 Barcelona, som var vært for EMEA Tri Club-mesterskaberne i 2018 og IRONMAN Pula som var vært for eventet før Barcelona.

IRONMAN 70.3 Jonkoping blev valgt som vært for dette prestigefyldte event igennem en online atlet-afstemning.

– Mere end 7000 atleter stemte for at IRONMAN 70,3 Jonkoping var det mest anbefalelsesværdige 70.3 event i hele verden og det er ydermere det løb med flest procent deltagende Tri Club-medlemmer i EMEA og det løb med flest procent kvindelige deltagere i Europa, fortæller IRONMAN’s regional direktør Thomas Veje Olsen.

– At deltage side om side med holdkammerater i dette mesterskabsformat giver øget motivation for alle atleter. Plus, med den ekstraordinære support fra det lokale fællesskab og byen Jönköping som triathlon-arena, er det vores ambition at gøre eventet i 2019 særligt mindeværdigt, fortæller Matthies Markenstrand, race-direktør for IRONMAN 70,3 Jonkoping.

IRONMAN Tri Club-programmet er vokset til at kunne være vært for 2400 aktive medlemmer klubber i Europa, og repræsentere 20.000 atleter

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply