Kun få år på bagen, er hvad det randrusianske Spar Kron 1/4 jernmand har. Alligevel formår de at levere et stævne i topklasse. Søndag løb det hele af stablen og her var Josh Hodge og Mette Andresen de stærkeste.

Svømning i Gudenåen, cykling langs ditto og løb i centrum af Randers. Så bliver det vel næsten ikke bedre. Så skulle det i hvert fald lige være, hvis solen stod højt på himlen. Og det gjorde den.

Det betød naturligvis at deltagerne pludseligt også havde varmen at arbejde med.

Det afholdte dem dog ikke fra at gå til stålet undervejs i alle tre discipliner, hvor Josh Hodge og Mette Andresen sikrede sig sejren efter de 950m svømning, 45 km cykling og 10,5 km løb.

Og særligt i herrefeltet var der spænding til det sidste, hvor Hodge vandt med kun 19 sekunder til Andrew Gray og 56 sekunder til Karsten Dahl. Det var da også på det afsluttende løb at Josh Hodge afgjorde det hele, efter han havde stillet cyklen fire minutter fra fronten som 7’er.

Han løb sig derefter op gennem feltet på de 10,5 km løb, og her var der ganske enkelt ingen der kunne matche hans løbetempo. Og kort før mål, snuppede han altså førepositionen foran Andrew Gray og Karsten Dahl.

Hos kvinderne var der til gengæld lidt mere spredning over de hurtigste, hvor Mette Andresen med et stærk cykel-løb-kombi sejrede med 3:51 minutter til Sophie Junge på andenpladsen og 4:09 til Anna Søndergaard på tredjepladsen.