Karrebæksminde Triatlon får fornemt besøg af den svenske pro-triatlet Patrik Nilsson, når stævnet finder sted i 2018. Patrik Nilsson, som senest blev nr. 8 til IRONMAN World Championship, og som er rekordholder i KMD IRONMAN Copenhagen, ønsker at starte sin sæson i det sydsjællandske. Det sker efter han og kæresten Teresa Heimann Olsen, for nyligt er flyttet til området.

Den 2. Juni når startskuddet lyder til Karrebæksminde Triatlon, vil en af af verdens skarpeste langdistancetriatleter være tilstede. Den kun 26-årige Patrik Nilsson, der senest blev nr. 8 til IRONMAN World Championship, og som blev nr. 3 til IRONMAN European Championship i Frankfurt i juli måned, vil starte sin sæson med den kvarte jernmand i Karrebæksminde.

 – Patrik og jeg er flyttet til Fensmark (lige uden for Næstved, red.), og stævnet ligger rigtig godt i forhold til at få lidt ekstra speed i Patrik inden sæsonen for alvor går igang” udtaler Patricks kæreste og coach Teresa Heimann Olsen. 

 – Karrebæksminde triatlon har et meget professionelt setup, og har sidste år haft et stærkt felt, der giver god konkurrence for Patrik. Og så bliver det i vores nye baghave. Derfor vil vi gerne være med, siger Teresa. 

Patrik Nilsson går måske efter ny ruterekord

Patrik Nilsson selv glæder sig til at stille til start i det sydsjællandske. Og så øjner han muligheden for en ny ruterekord, der ellers dags dato lyder på 1:54:19. En tid der er sat af Simon Jørn Hansen i dette års udgave.

 – Jeg glæder mig helt vildt til at være med i Karrebæksminde. Og måske kan en ruterekord være en sjov challenge, fortæller Patrik Nilsson selv.

 – Jeg kommer til at bruge stævnet til at teste min form af og få noget speed, inden jeg skal køre de længere distancer senere på året.

Patriks deltagelse vækker glæde hos arrangørerne

I Karrebæksminde triatlon er der naturligvis udtalt glæde, efter det er kommet på plads at Patrik Nilsson skal være med på startstregen i 2018.

 – Vi er utrolig glade for at Patrik vælger vores stævne, til at skyde sæsonen igang. Og vi glæder os til at præsentere en atlet fra den øverste hylde, til vores publikum, udtaler Nicholas Sroczynski der er race director i Karrebæksminde Triatlon. 

Sidste år var feltet skarpt, og stærke atleter som Allan Steen-Olesen, Esben Hovgaard, Andreas Borch, Nicholas Ward-Munoz og Simon Jørn-Hansen kæmpede en brav kamp om sejren.

 – Vi ser frem til endnu engang at have en række af Danmarks skarpeste atleter på stregen. Og med Patrik i feltet, bliver der endnu mere kamp om pengepræmierne, fortsætter Nicholas Sroczynski der afslutningvis kommer med en opfordring til andre pro-triatleter.

 – Vi håber at se et skarpt felt på både herre- og damesiden igen i 2018. Så se at kontakt os, hvis i skal nå at være med, lyder opfordringen.

Karrebæksminde Triatlon er en kvart jernmand og i finder i 2018 sted den 2. juni.

Leave a Reply